GTA 6 ilk kez derecelendirildi

• Konuyu başlatan Smuya
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 67
  • Görüntüleme 11.120
Umarım popüler trende ayak uydurup cancel culture'dan korkarak woke/politically correct bir GTA hikâyesi yazmazlar.

Her ne kadar böyle olmayacağına kendimi inandırsam da GTA 5 için yapılan son stealth patchlerde trans kişiler için olan ses kayıtlarının değiştirildiği ortaya çıktı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda Michael "Merhaba, bayım, şey, bayan, yani her neyse." diyor.

Patch sonrası bu ses kayıtları kaldırılmış ve Michael, genel npc diyalogları ile iletişime geçiyor.

Bence bu haber yalan. GTA 6 gibi bir oyun nasıl +15 olabilir arkadaş, cinsellikten bahsetmiyorum kan, vahşet vb bunlar GTA'yı GTA yapan şeyler ve geliştiriciler içinde o kadar özgürlük demek oluyor. GTA 6 gibi devasa bir oyunu nasıl +15'e kısıtlayabilirler imkansız.
Avusturalya için +15 eşittir +18

1697378584077.png

Adamlar Lance Vance Dance karakterini remasterlamayı unutmuşlar.

Bu değişim sjw değil de take-two'nun "çocuklar çok para döndürüyor ebeveynleri korkutmayalım" politikasına yenilme olur.

Malum GTA V Online parası şirketi çok değiştirdi, Fortnite'a çevirdiler oyunu. RDR2'nin yapım aşamasının çoğu kısmı da GTA V Online parası öncesine denk gelmesi şüpheleri boşa çıkarmaz.

GTA Trilogy, RDR1 remake fiyatlandırmaları ve kalitesi, GTA V PS5 tanıtımı falan aklı başında şirketin yapacağı işler değil.

Son söylediklerinin sebebinin GTA6'yı yaparken bir para kaynağına ihtiyaç duymaları ve bu para kaynağını elde etmek için zaman ayıramayacakları için 0 eforla bu oyunları piyasaya sürdüklerini düşünüyorum.

Son söylediklerinin sebebinin GTA6'yı yaparken bir para kaynağına ihtiyaç duymaları ve bu para kaynağını elde etmek için zaman ayıramayacakları için 0 eforla bu oyunları piyasaya sürdüklerini düşünüyorum.

Onun getirisi ne olabilir ki canım. Zaruri bir satış olduğunu zannetmiyorum CDPR bile tek başına Witcher 3 parasından Cybeprunk 2077'nin yapımı için çuvalla dökebilecek hale geldi.

GTA VI'nın yapım aşamasında GTA Online ve RDR2 satışlarınından gelen parayı toplasak 2-3 tane GTA VI yapacak bütçeyi zaten toplamıştır Rockstar. Keriz silkemele yaptılar biraz. Remaster çıkmasın demiyorum da az eli yüzü düzgün bir şey olsun.

Onun getirisi ne olabilir ki canım. Zaruri bir satış olduğunu zannetmiyorum CDPR bile tek başına Witcher 3 parasından Cybeprunk 2077'nin yapımı için çuvalla dökebilecek hale geldi.

GTA VI'nın yapım aşamasında GTA Online ve RDR2 satışlarınından gelen parayı toplasak 2-3 tane GTA VI yapacak bütçeyi zaten toplamıştır Rockstar. Keriz silkemele yaptılar biraz. Remaster çıkmasın demiyorum da az eli yüzü düzgün bir şey olsun.
Evet biraz daha özen gösterebilirlerdi ancak remaster lara özen göstermek yerine gta6 ya yoğunlaşmak daha önemli bence tabii bu remaster ları gta6 sonrasına da saklayabilirlerdi ozaman özenle remaster edilmiş bir rdr1 gta vice city... Oynamak çol zevkli olurdu

Technopat Haberler

Geri
Yukarı