GTA 6 Çıkınca GTA 5 Online Kapanır mı?

Çözüm
GTA 5 Online kapanmaz ayrıca oyuna uzun bir süre güncelleme gelmeye devam eder, tabii eskisi kadar gelmez fakat yinede online server'ları kapanmaz.

Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
GTA Online ilk başlarda çok vasattı fakat gelen Heist görevleri ile biraz olsun canlandı fakat bu seferde hileler ortaya çıkmaya başladı.1 Hile programı geliyor,1 update sonra fixlense bile yeni bir hile çıkıyordu.Sallıyorum 300 bin online kullanının yarısından çoğu kullanmıştır.Görev yaparak para kasmanın verdiği tadı öldürdüler ve Online'da pek oyuncu da kalmadı.Şimdi herkes RP serverlarda takılıyor(genelde yabancılar). Online server'ın kapanacağını sanmıyorum ama çok büyük bir oyuncu kaybı yaşar.

Hayır "GTA 5 Online" sunucuları kapanmaz hatta ve hatta güncellemeler dahi gelir fakat eskisi kadar olmaz. Yinede oyuncu kaynı yaşanır, bu her yıl çıkan "COD" gibi serilerde'de aynı şekilde son oyun neyse "online" sunucuları dolu ama eski oyunda yinede oynayan kişiler oluyor.

Büyük bir heves ile GTA Online için alacaksan boşuna paranı harcama. GTA Online hileci yuvası ve yetmezmiş gibi oppressor mk II isimli saçma bir araç ekleyip oyunun tüm oynanabilirliğini kaçırdılar.

Hocam vallahi oppressor MK2 mükemmel bir buluş önüme geçeni havaya uçuruyordum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı