GTA 6 çıkınca GTA 5 Online kapanır mı?

Sosyal medyada GTA 6 çıkınca GTA Online kapanacak söylemleri duymaya başladım. Bu gerçek mi? Resmi bir açıklama var mı? Sizin de bu konu hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum. GTA Online'da 150 saatim var ve bitmesini istemiyorum çünkü hala görmediğim bir sürü şey var.
Rockstar'a para getirdiği sürece GTA Online'ı açık tutacaklardır.

GTA Online kolay kolay kapanmaz ve GTA 6 çıkınca direkt online çıkacak diye bir şey yok, online'ı genelde 1 sene sonra getiriyorlar + olarak ilk önce konsola çıkacak oyun yani net bir minimum 4 yıl daha GTA 5 Online'a hiçbir şey olmaz.
GTA 5 PC'ye ilk çıktığı gün Online vardı. Sadece optimizasyon sorunları vardı onu da bir kaç hafta içinde hallettiler.

Sosyal medyada GTA 6 çıkınca GTA Online kapanacak söylemleri duymaya başladım. Bu gerçek mi? Resmi bir açıklama var mı? Sizin de bu konu hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum. GTA Online'da 150 saatim var ve bitmesini istemiyorum çünkü hala görmediğim bir sürü şey var.
Hala para getirisi olan bir şey. Ve GTA 6 çıkınca da getirecektir. Çünkü GTA 6'daki online planları hazır olsa da faaliyeti geçirmesi biraz zaman alabilir. Zaten GTA 5 çıktıktan yıllar sonra kapandı benim bildiğim GTA 4 Online.

GTA 5 PC'ye ilk çıktığı gün Online vardı. Sadece optimizasyon sorunları vardı onu da birkaç hafta içinde hallettiler.

Hala para getirisi olan bir şey. Ve GTA 6 çıkınca da getirecektir. Çünkü GTA 6'daki Online planları hazır olsa da faaliyeti geçirmesi biraz zaman alabilir. Zaten GTA 5 çıktıktan yıllar sonra kapandı benim bildiğim GTA 4 Online.

Araştırdım GTA 4 Online 2020 de pandemide kapanmış. Büyük ihtimal ile GTA 5 Online da 7-8 sene falan sürer.

Hayır kapanmaz hocam şöyle düşünün ekmek tekneniz akıyor ama siz o ekmek teknesini kapatmak istiyorsunuz ne kadar mantıklı böyle düşünürsek asla kapanmaz Rockstar oradan hala bayağı bayağı ekmek yiyor GTA 6'yı da herkesin oynayıp oynamayacağı meçhul sistem gereksinimleri falan herkesin durumu olmayabilir ekran kartı işlemci almak için malum fiyatlar aşırı pahalı Türkiye için konuşuyorum ve Türkiye gibi ülkeler adına GTA 5 Online'a GTA 6 realistic modları falan getirirler millet o şekilde GTA 6 tadını az da olsa alır belki diye kapatmazlar asla diye düşünüyorum zaten Epic Games bedava dağıttı premium Edition'u herkeste var neredeyse yani öyle diyeyim kapanması bayağı zor ki kapanırsa bir anlamı kalmaz bence.

Hayır kapanmaz hocam şöyle düşünün ekmek tekneniz akıyor ama siz o ekmek teknesini kapatmak istiyorsunuz ne kadar mantıklı böyle düşünürsek asla kapanmaz Rockstar oradan hala bayağı bayağı ekmek yiyor GTA 6'yı da herkesin oynayıp oynamayacağı meçhul sistem gereksinimleri falan herkesin durumu olmayabilir ekran kartı işlemci almak için malum fiyatlar aşırı pahalı Türkiye için konuşuyorum ve Türkiye gibi ülkeler adına GTA 5 Online'a GTA 6 realistic modları falan getirirler millet o şekilde GTA 6 tadını az da olsa alır belki diye kapatmazlar asla diye düşünüyorum zaten Epic Games bedava dağıttı premium Edition'u herkeste var neredeyse yani öyle diyeyim kapanması bayağı zor ki kapanırsa bir anlamı kalmaz bence.

Haklısın. Herkesin iyi bir bilgisayarı olması lazım oynaması için. Yurt dışında bile olsa GTA 6'yı rahatça oynatması için en az 1500 euro bir sistem gerekecek diye düşünüyorum. Yurt dışında bile olsa biri 1500 euro az para değil.

Hocam önce GTA 6 alabilecek miyiz ona bakmamız lazım :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı