GTA 6 çıkınca GTA 5'in oynanması düşer mi?

Henüz çıkış tarihi bile belli olmayan bir oyun için endişelenmenize gerek yok, GTA San Andreas için bile SAMP ve MTA gibi istemcilerde sunucular yüzlerce oyuncu çekebiliyorken GTA 5 için ömrünün biteceğini hiç sanmıyorum. Özellikle ülkemizde çoğu SAMP ve MTA sunucuları GTA 5'e yeni yeni geçiyorken. Yani anlayacağınız, oyunu alabilir ve önümüzdeki minimum 5 yıl çok rahatlıkla oynayabilirsiniz. Hikaye, Online ve diğer istemcilerle (FiveM, Rage:MP, alt:V) birlikte yıllarca oynanabilir.
 
Arkadaşlar ben şu an GTA 5 almayı planlıyorum fakat aklıma takılan bir şey var ben şimdi diyelim ki aldım birkaç sene sonra 6 çıkacak 5'in popülerite düşer mi? Hala oynayan olur mu? Sizce alayim mi (276TL) çok kararsızım daha önce hiç GTA 5 oynamadım. Sadece int kafade küçükken takılmıştım biraz.

6'nın sistem gereksinimleri ve fiyatı dolayısıyla fazla kişi geçemez sanıyorum.
 
Henüz çıkış tarihi bile belli olmayan bir oyun için endişelenmenize gerek yok, GTA San Andreas için bile SA:MP ve MTA gibi istemcilerde sunucular yüzlerce oyuncu çekebiliyorken GTA 5 için ömrünün biteceğini hiç sanmıyorum. Özellikle ülkemizde çoğu SA:MP ve MTA sunucuları GTA 5'e yeni yeni geçiyorken. Yani anlayacağınız, oyunu alabilir ve önümüzdeki minimum 5 yıl çok rahatlıkla oynayabilirsiniz. Hikaye, Online ve diğer istemcilerle (FiveM, Rage:MP, alt: V) birlikte yıllarca oynanabilir.

Hocam pek bilgim yokta af buyurun hani YouTube'da eray ebonivon gibi kişiler şu anda içeriğini çekiyor mesela heist falan var ya onlar sunucular yardımıylamı onları da merak ediyorumda bir de hocam almaya karar verdim sanırım son olarak sunucuları kapatırlar gibi şeyler söylüyorlar sizin düşünceniz nedir?
 
GTA 6 fiyatı belli değil ki böyle giderse hiç iç açıcı bir fiyattan çıkacağını sanmam sistem gereksinimlerini karşılayacak bilgisayarlar çoğu Türk oyuncuda yok zaten GTA 6 çıksa dahi 2024 sonuna veya 2025 başına anca gelir diye düşünüyorum onun için en az 4 5 yıl ömrü var GTA 5 Online'ın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı