GTA 6 Çıkış Tarihi Sızdı

Hayalleri ne kadar yüksek tutarsan o kadar çok hayal kırıklığına uğrarsın hocam. Beklentiyi düşük tut ki oyundan daha fazla zevk alabilesin. Şahsen ben öyle yapıyorum. Evet çok bekliyorum GTA 6'yı fakat çok da beklenti içerisine girmiyorum. Neticede bu bir oyun. En fazla ne olabilirki.

Hocam anlatılanlardan anladiğim kadariyla GTA 6 oyun kavramını bambaşka bir seviyeye çıkarabilir. Daha doğrusu açık dünya ve gerçekçi oyun kavramlarını.

GTA 6 araç mekanikleri gta 4 gibi olmaz ise benim gözümde bu oyun gta 5'dir. Ki fragmanda da incelediğim kadarıyla gta 5'in mekanikleri var gibi.
Fragmanda mekanik yok? Sinematik fragman işte. Ayrıca GTA4 gibi çok rezil berbat bir oyun olmasa daha iyi.

12-13 sene onlar için fazla bir süre bile değil. Ayrıca geliştirmenin ne zaman başladığının bir önemi yok bu süre içerisinde kadar şey yaptıkları önemli yani proje 12 yıl önce başlamış olabilir fakat belki bu sürenin 4-5 yılı boş geçmiştir veya çok az şey ile ilgilenilmiştir bu bilinmiyor.
12-13 sene gayet de fazla. O çok sevdiğiniz kullanıcılarına fazlasıyla değer veren harika (!) oyun firması Rockstar için az falan değil. 4 sene zaten kaliteli 3A bir oyun için yeterli bir süre. 12-13 sene ne hocam Star Citizen oldu olay. Ha Rockstar RDR2'yi bitirdi 2018'de. 2018'den sonra başlamışlar mıdır? Sanmam. RDO yapıp bir de GTAV Online ve hype ile RDO'dan para yemişlerdir. Muhtemelen bu oyuna 2020 gibi falan başlanmıştır.

Ayrıca GTA4 araç sürme de fazlasıyla rahatsız. Bir de köklü değişiklik lazım direkt. RDR2 de GTA da oynanış anlamında zayıf. Görev yapısı zaten direkt rezalet kimse kusura bakmasın. Bir de Elden Ring gibi açık bir yapı sunan bir hitten sonra eğer Rockstar yine o dandik görev yapısı ile oyun sunarsa nasıl bir tartışma dönecek merak ediyorum. İnsanlar oyunlarda özgürlüğü fazlasıyla sevdi. Rockstar muhtemelen iyi linçlenecektir aynı yapıdan devam ederlerse.

Son düzenleme:
Fragmanda mekanik yok? Sinematik fragman işte. Ayrıca GTA4 gibi çok rezil berbat bir oyun olmasa daha iyi.

Fragman sinematik değil. Oyunun kendi grafik motoruyla yapılmış fragman.

@ReloadingData, katılıyorum. 10 sene boyunca bu oyunun çıkmasını beklemişiz. GTA 5'in aynısını sunarlarsa da oynamak istemem açıkçası.

Tek korktuğum nokta bu. Adamın adını unuttum o ekipten ayrılınca acaba GTA 6'nın projesini almamış olabilir diye düşünüyorum. GTA Definitive Edition'da 3 GTA'nın ne hale geldiğini gördük.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı