GTA 6 ertelenecek mi?

Gta 6 ertelenecek mi ?

• Evet

Oy: 12 20,3%
  • hayır

Oy: 21 35,6%
  • olabilir

Oy: 26 44,1%

• Oy verenlerin toplamı
    59
Ekipte şuan bir kolej havası var, CEO ekibi drone ile takip ediyor. Erteleme olmayacaktır.

Kaynak: Sevgilisiyle tartisan Rockstar calisani hocam.

Bakın ben ertelenecek demedim sadece bir ihtimal dedim çünkü hem büyük bir oyun hem de ekip içindeki yönetim.

Hayır video bu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki olayın çözülüp çözülmediği belirsiz bu yüzden merak ediyorum ertelenecek mi diye.

Ekipte şuan bir kolej havası var, CEO ekibi drone ile takip ediyor. Erteleme olmayacaktır.
Noluyor anlamadım kolej havası mi tartışma mi

Belki 2026 ilk çeyreği olabilir bu beklemeden sonra en iyisini çıkartmak isteyecektir

Ne oluyor anlamadım kolej havası mi tartışma mi?

Belki 2026 ilk çeyreği olabilir bu beklemeden sonra en iyisini çıkartmak isteyecektir.

Ben asla kötü demedim zaten sadece ertelenebilir bu da o ekip olayından kaynaklı ama dediğim gibi kesin bir şey demiyorum sadece bir ihtimal.

Aynen hocam, saka maka buyuk ihtimalle bende ertelenecegini dusunuyorum. Ama boyle degisik haberlere kulak vermeyin siz yine de.

eyvallah kral bu konuda destekledin sağ olasın ama yine de evet bir ihtimal sadece ertelenebilir onu 2025'te gelmezse göreceğiz

Rockstar cogu yeni oyununu erteleyerek cikaran bir sirket o yuzden buyuk ihtimalle evet.
Açıkçası Cyberpunk gibi sikintili cikmasi yerine 4 5 ay sonra tam sekilde ciksin daha iyi zaten o ertelemeler bunun icin yapiliyor genelde.

Bırakın ertelesinler sonra Cyberpunk'da olduğu gibi ağlanmasın kimse.

Erteleneceğini düşünmüyorum. Fragmanın başından beri oyunun kapağında, sosyal medya hesaplarında, YouTube üzerinde üzerinde dura dura "coming 2025" yazıyor. Zaten daha önce ki oyunlar ertelense bile 2 yıl sonra çıktı. GTA VI için planlanan çıkış tarihi zaten sonbahar 2025. belki de oyunda ertelenme etkisi yaratmamak için oyunun duyurusu geç yaptılar veya direk 2025 dediler. Çünkü ocak ayında da çıksa aralık ayında da çıksa 2025.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…