GTA 6 Fragmanı 5 Aralık’ta Yayınlanacak

RDR2'yi 6600 kaldırıyor çöp mü?

Hayır. Bahsettiğim şey gelmiş geçmiş en iyi oyun olarak kabul edilen RDR 2'den bile çok daha üstün bir oyun yapmaları. Evet bu çok düşük bir ihtimal ama beklentiler çok fazla.

VRAM konusunda 4060 Ti 8 GB sahipleri ultra ayarlarda VRAM darboğazi yapacak bir oyun çıkarsa ne olacak onu cok merak ediyorum
Şimdilik Alan Wake 2 var, bütün ayarlar yüksekte 45 fps filan veriyor, rtx açıkken daha çok düşüyor frame generator ne kadar ne ise yarıyor bilmiyorum dlss 5-7 fps fark ediyor.

Az önce Michael'ın seslendirmeni ve aktörü olan Ned Luke'un bir Shorts videosunu izledim. Kendisine sorulan "GTA 5'teki karakterler GTA 6'da görünecek mi?" sorusuna şu cevabı veriyor;
"Bunun cevabını merak ediyorsanız GTA 5'e geri dönüp Mount Chiliad'daki gizemi çözmelisiniz. Cevap orada"
Bu cevaptan yola çıkarak o gizemin çözümünün videosunu izledim. Gizemde hikayenin aslında nasıl biteceğini gösteriyordu. Franklin en baştan sona kadar ölmeden tek çizgide gidiyordu. Ned Luke'un verdiği cevapla bunu birleştirince GTA 6'da Franklin'i bir şekilde göreceğiz gibime geliyor.
Bahsettiğim gizemin fotoğrafı aşağıda. Yumurtadan bir şey doğan simge Franklin'i temsil ediyor. Soldaki Michael, sağdaki ise Trevor. Çizimin ortalarında Michael ve Trevor'un çizgileri bir noktada ayrılıyor. Bu, oyunun sonunda ikisinden birinin öleceği anlamına geliyor. Ama Franklin'de baştan sonra giden bir çizgi var ve tepeye ulaşıyor. Haliyle Franklin'de ölümle ilgili bir şey olmadığından aklıma en mantıklı seçenek olan Franklin'in GTA 6'da gözükeceği geldi.

Son düzenleme:

Çok gaza geldim ön sipariş ne zaman olur sizce.

Yıllardır süre gelen bir gizem aslında bu dağda ki çizimler.

VRAM konusunda 4060 Ti 8 GB sahipleri Ultra ayarlarda VRAM darboğazi yapacak bir oyun çıkarsa ne olacak onu cok merak ediyorum

Çok korkutucu bir olay 4060 Ti sahibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…