GTA 6 Fragmanı Beklenenden Erken Yayınlanabilir

İlk banka soygunları eklendiğinde oynuyordum hoşuma gidiyordu. Uçan motorlar gelene kadar severek oynadım, ondan sonra çok çok nadir.
Offline da kendi başına takılmak daha cazip geliyor bana. Kendime bir araç modifiye ediyorum, uzun bir yolculuğa çıkıyorum. Arkadan radyoyu da açıyorum, güzel şarkılar var. Radio gaga, i dont care anymore gibi. 4-5 saat aralıksız sıkılmadan oynadığımı bilirim. Gta 6 gelse bile anca videolarını izleyebileceğim zaten. Çünkü intel hd graphics family ile gta 4 bile oynanmıyor. Gta 5'i de PS3 den oynuyorum.

Evet, evet kesinlikle. ETS bende olmadığı için kola tırı çalıp kendim işaretlediğim yerlere boş boş 1. şahısta gidip geliyorum.

Arada dağdan sniperla adam öldürüp polisler gelince dağ tepe kaçıyorum falan. Online'dan çok daha iyi. Bu arada zaten ben de ancak PS3 grafiklerinde falan oynuyorum 840M ile.

13 Mayıs'ta fragman yayınlanacağı söyleniyor. Bekleyip göreceğiz.
Ben 16 Mayıs diye biliyorum hocam. Kaynak belirtir misiniz? Fakat iddia bu söylenenler. Gerçeklik payı olmayabilir.

"Take-Two Interactive’in 16 Mayıs 2022 tarihinde GTA Online ve Red Dead Redemption Online ile ilgili bir takım duyurular planladığı iddia edildi. Bu duyuruların içeri henüz bilinmezken yeni GTA oyununun ilk fragmanının ya da duyurusunun yine 16 Mayıs tarihinde yapılabileceği söylendi."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…