Hocam resim tam olarak nerede paylaşıldı? Ben göremedim de. Twitter üzerinden mi paylaşıldı?Nasıl hocam? Ben hayran kaldım resmen. Özellikle de sağ altta sarı sokak lambası ışığının vurduğu yeri gerçeği ile ayırt etmek çok zor.
Hocam resim tam olarak nerede paylaşıldı? Ben göremedim de. Twitter üzerinden mi paylaşıldı?Nasıl hocam? Ben hayran kaldım resmen. Özellikle de sağ altta sarı sokak lambası ışığının vurduğu yeri gerçeği ile ayırt etmek çok zor.
Hocam resim tam olarak nerede paylaşıldı? Ben göremedim de. Twitter üzerinden mi paylaşıldı?
Tam da habere bakıyordum, gördüm. Teşekkürler. Peki logonun son hali bu mu?Direkt konudaki linke girerseniz orada mevcut.
Tam da habere bakıyordum, gördüm. Teşekkürler. Peki logonun son hali bu mu?
Direkt konudaki linke girerseniz orada mevcut.
![]()
GTA 6 Fragmanı Beklenenden Erken Yayınlanabilir
Take-Two Interactiveâin sahibi olduÄu Rockstar Games, geride bıraktıÄımız Åubat ayında GTA 6'yı geliÅtirdiÄini resmi olarak duyurmuÅtu. Bu açıklamanınwww.technopat.net
Eki Görüntüle 1382855
Daha traileri yayınlanmadı ki?Özellikle de sağ altta sarı sokak lambası ışığının vurduğu yeri gerçeği ile ayırt etmek çok zor.
Daha traileri yayınlanmadı ki?
Belli olmaz hocam. Büyük bir yapım ve gerçekçilik görebiliriz GTA 6 ile.Yalnız bu görüntünün bir oyun motorundan çıkması zor gibi, ağaçlar ve dediğiniz gibi sokak lambaları fazla gerçekçi görünüyor, arabalar da yine aynı şekilde.
Yalnız bu görüntünün bir oyun motorundan çıkması zor gibi, ağaçlar ve dediğiniz gibi sokak lambaları fazla gerçekçi görünüyor, arabalar da yine aynı şekilde.
Sanmıyorum, Rockstar oyunlarındaki renk paleti ve karakter tasarımları biraz animasyon filmi gibi oluyor. Gerçekçi hatlar yerine RDR2 ve GTAV'deki gibi pastel renkler bekliyorum ben. Göze hoş geliyor orası ayrı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.