GTA 6 Fragmanı Beklenenden Erken Yayınlanabilir

Hocam resim tam olarak nerede paylaşıldı? Ben göremedim de. Twitter üzerinden mi paylaşıldı?

Direkt konudaki linke girerseniz orada mevcut.

gta-6-fragmani-bekleneden-daha-erken-bir-tarihte-yayinlanabilir-technopat-oyun.jpg

Tam da habere bakıyordum, gördüm. Teşekkürler. Peki logonun son hali bu mu?

Bilgim yok fakat görselin ortasında bulunan logoyu paylaşan kişi random birisi değil. Muhtemelen logo odur, ve son halidir.

Direkt konudaki linke girerseniz orada mevcut.

Eki Görüntüle 1382855

Yalnız bu görüntünün bir oyun motorundan çıkması zor gibi, ağaçlar ve dediğiniz gibi sokak lambaları fazla gerçekçi görünüyor, arabalar da yine aynı şekilde.

Yalnız bu görüntünün bir oyun motorundan çıkması zor gibi, ağaçlar ve dediğiniz gibi sokak lambaları fazla gerçekçi görünüyor, arabalar da yine aynı şekilde.

Rockstar'ın işi belli olmaz. 2013'te çıkardığı GTA 5'in seviyesine hâlâ 2022'de yaklaşamayan birçok oyun var. Grafiksel anlamda.

Sanmıyorum, Rockstar oyunlarındaki renk paleti ve karakter tasarımları biraz animasyon filmi gibi oluyor. Gerçekçi hatlar yerine RDR2 ve GTAV'deki gibi pastel renkler bekliyorum ben. Göze hoş geliyor orası ayrı.

Görseller o şekilde olur ama grafikler konusunda hemfikir değilim, Borderlands serisi değil bu. GTA V çıktığı yıla göre olan grafikleriyle öne çıkmıştı. Şimdi yeni nesil konsollar, UE5 çıkmışken ve bu saatten sonra gelecek tüm AAA oyunlar next-gen grafiklere sahip olacakken Rockstar geride kalamaz.

Oyunun çıkmasına daha uzun süre var grafik ve şehir anlamında üst seviye bir oyun bekliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı