GTA 6 Fragmanı Resmi Olarak Yayınlandı

Benim PC de çöp oldu oyunun çıkış tarihi 2026 dersek PC için. :D Ben yine sıfırdan PC toplama serüveni yaşayacağım zamanı geldiğinde. Mevcut sistemimi de seneye yıl sonuna doğru elden çıkartırım sanırım fazla eskimeden.

Siz en azından rahat oynarsınız hocam.

Tabii yüksek çözünürlük fanteziniz varsa orasını bilmem. :D

Ortalık bir durulsun daha çok detay ayrıntı çıkar fragmandan.

Uyku da kaçtı.

Siz en azından rahat oynarsınız hocam.

Tabii yüksek çözünürlük fanteziniz varsa orasını bilmem. :D

Ortalık bir durulsun daha çok detay ayrıntı çıkar fragmandan.

Uyku da kaçtı.
Yoktu, geçen sene sonu başladı. 1080p'den 4K'ya geçtim hem hikaye tabanlı oyunlarda hem de Warzone 2.0 gibi rekabetçi oyunlarda. Artık 4K devam etmek istiyorum.

GTA 6 istisna bir oyun. Alan Wake 2 gibi sistemleri zorlayacağını düşünüyorum. Bu yüzden GTA 6 oynamak istiyorsam sistemi güncel tutmam gerekecek. Konsol almak istemiyorum ama muhtemelen alacağım sırf oyun için. PC'ye çıkınca da konsolu satarım muhtemelen, sonra PC'den devam ederim. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Fragmanda gözüme takılan bir şey var uçağın arkasında tam olarak ne yazıyor.
Tam okunmuyor.

''NINETNINE: WHY SIXTY NINE WHEN YOU CAN NINE T NINE'' yazıyor sanırım. Rockstar'ın cinsel temalı güzel bir esprisi :D

NINE T NINE oyundaki yeni bir marka olabilir. Bu firma da uçakla reklam yapıyor sanırım.

Tam okunmuyor.

"Nınetnıne: Why sıxty nıne when you can nıne t nıne" yazıyor sanırım. Rockstar'ın cinsel temalı güzel bir esprisi :D

Nıne t nıne oyundaki yeni bir marka olabilir. Bu firma da uçakla reklam yapıyor sanırım.

Tam olarak okunmuyor zaten ve çevirince mantıklı bir şey de ortaya çıkmıyor :D

Tam olarak okunmuyor zaten ve çevirince mantıklı bir şey de ortaya çıkmıyor :D

GTA6.png

NINE 1 NINE. Marka adı olarak NINE 1 NINE yazmışlar, oyunda bir gece klubü olsa gerek.

SIXTY NINE da altmış dokuz demek. 69'u açıklamama gerek yoktur diye düşünüyorum, forumda fazlaca uyarım var zaten.

Türkçeye çevirirsek de:

''NINE 1 NINE: NINE 1 NINE YAPMAK VARKEN NEDEN ALTMIŞ DOKUZ YAPASINIZ Kİ?''

Yani kendi markasını övüyor, NINE 1 NINE gece klubüne gelin diye.

Gerçekte Miami'de ''E11EVEN'' isimli bir gece klubü var. GTA 6'da da bunun parodisi olan NINE 1 NINE var.

Dosya Ekleri

• 1701742997087.png
    1701742997087.png
    2,3 MB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:
@Liberteen

Sence ön sipariş ne zaman yaparlar. Güzel paraya çıkacağı kesin. Şimdi çıksa 70-80 neyse diyordum da artık çok daha pahalı olur.
GTA 5 için konuşursak, çıkışından 1 ay önce ön siparişe açılmıştı. Ama çağ değişti, artık aynı stratejiyi mi uygularlar yoksa daha farklı bir satış politikası mı uygularlar kestiremiyorum.

Not: @662040 Güzel detay. Harbi heyecanlanmaya başladım. Oyun çıktıktan 10 sene sonra bile insanlar hala yeni şeyler keşfetmeye devam edecekler ''oyunda şunu buldum'' diye bir sürü detay göreceğiz.

GTA 5 için konuşursak, çıkışından 1 ay önce ön siparişe açılmıştı. Ama çağ değişti, artık aynı stratejiyi mi uygularlar yoksa daha farklı bir satış politikası mı uygularlar kestiremiyorum.

Gerçekten diyorum ya ilkleri yapıyor Rockstar.

Zaman makinesi olsa da 2026'ya gitsek.

Şu an çoğu insanın yeni bir PC alma düşüncesi oluşmuştur. Veya konsol.

Eski neslin devrini kapatıp yeni nesili zorlayacak.

Şu an her yeni açtığım bildirimde fragmandan yeni şeyler öğreniyorum.

Gerçekten diyorum ya ilkleri yapıyor Rockstar.

Zaman makinesi olsa da 2026'ya gitsek.

Şu an çoğu insanın yeni bir PC alma düşüncesi oluşmuştur. Veya konsol.

Eski neslin devrini kapatıp yeni nesili zorlayacak.

Şu an her yeni açtığım bildirimde fragmandan yeni şeyler öğreniyorum.
''Şu an çoğu insanın yeni bir PC alma düşüncesi oluşmuştur. Veya konsol.''

Şu an bu 2 düşünce bende bile var. :D

Ben de bugün bir kaç yabancı youtuberı izleyerek trailer detaylarına bakacağım, yarın da izlemeye devam ederim, hala uykum gelmedi. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı