GTA 6 Fragmanı Resmi Olarak Yayınlandı

Oyunun fragmanı heyecanlandırıcı. Fragmanın başını görünce kendimi bir an GTA Vice City de hissettim. Çok enteresan bir duygu. Gözlerim tommyi aradı. Oyun güzel gözüküyor fakat GTA 5'e 50 mod kurup oynuyormuşsun havası verdi. Umarım beklenilen gibi çıkar. 4 GB ekran kartlı biri olarak oyunu Max 30 FPS de oynasam bile sıkıntı olmaz. Denemeye değer de fiyatı çok pahalı olacak. Ne diyeyim bekleyip göreceğiz.
 
Beklenen fragman resmi olarak yayınlandı.

2025 yılında çıkacağı yazıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Off abi çok iyi görünüyor. Keşke 2024 çeyreğinde falan çıksa bekle şimdi 2 yıl 🙄
 
GAi1RSKWEAElaxQ.png


2025 yılında şimdilik sadece PS5 ve Xbox Series X|S için gelecek şeklinde bir açıklama var. (Kaynak: Rockstar Games Announces Grand Theft Auto VI, Coming 2025)

İlk paragrafta da Sam Houser'ın açıklaması var. Sam Houser'ın eski bir fotoğrafı ile bugün yaptığı açıklamasının editlendiği resimi de aşağıya bırakayım.

GAi4O4eXkAAQpNp.png

(Sam Houser, eski bir ödül töreninden fotoğrafı, sağda yaptığı açıklama da yukarıda linkini verdiğim sitedeki 1. paragraftan)

DCB20066-279A-44DD-A409-400B72484DCD.png


^ Bu da dikkatimi çeken bir detay. Sanırım oyunda, free roamdaki binaların %70'lik gibi büyük bir kesiminin içine girilebilecek, bu yüzden ekran görüntüsünü paylaştığım bu görseldeki interior da dikkatimi çekti doğrusu. Sizce de bir interior için dışarıdan fazlasıyla detaylı görünmüyor mu? :)
 
Eki Görüntüle 2041813

2025 yılında şimdilik sadece PS5 ve Xbox series x|s için gelecek şeklinde bir açıklama var. (kaynak: Rockstar Games Announces Grand Theft Auto VI, Coming 2025)

İlk paragrafta da sam Houser'ın açıklaması var. Sam Houser'ın eski bir fotoğrafı ile bugün yaptığı açıklamasının editlendiği resimi de aşağıya bırakayım.

Eki Görüntüle 2041814
(Sam houser, eski bir ödül töreninden fotoğrafı, sağda yaptığı açıklama da yukarıda linkini verdiğim sitedeki 1. paragraftan)

Eki Görüntüle 2041815

^ Bu da dikkatimi çeken bir detay. Sanırım oyunda, Free roamdaki binaların %70'lik gibi büyük bir kesiminin içine girilebilecek, bu yüzden ekran görüntüsünü paylaştığım bu görseldeki interior da dikkatimi çekti doğrusu. Sizce de bir interior için dışarıdan fazlasıyla detaylı görünmüyor mu? :)

Fragman sanırsam sadece animasyon gibi bir şey yani gerçek oyundan çok farklı diye biliyorum. Emin değilim yanlış bilgi olabilir.
 
Siz gerçekte fotoğraf çekip paylaştınız sandım, Trailer'ı tekrar izleyince gördüm 1:09 :D

Diyorum ya bazı görüntüleri akıl almıyor bu nedir?

Uzun bir bekleyiş olacak. Bu saatte uyutmadı insanı.

Halen daha sorguluyorum bu görüntüler gerçek mi diye.

Bir yandan böyle render görüntü kullanmayacakları geliyor aklıma.
 

Geri
Yukarı