GTA 6 fragmanını bu yıl görür müyüz?

Merhaba arkadaşlar, dediğim gibi GTA 6 fragmanı hakkında merak ediyorum bu sıralar ve internette eskiden 2018'de falan sönük haberler varken oyun hem oyun içi görüntüleri 1-2 yıl önce sızdırıldı ve oyun hakkında neredeyse her hafta yeni bir şey sızdırılıyor. Hatta GTA 6'nın hazır olduğunu, sadece buglarını düzeltmek kaldığını söylendi. Bazı siteler fragmanını oyunun kare kare bile özetledi. Ben bu sene sonu ya da 2024 başı gibi tanıtılacağını ve 2024 sonu gibi en kötü 2025'te karşımıza çıkacağını düşünüyorum. Çocukluğumun oyunu GTA 5'ten sonra 10 yıldır oyun hakkında gram fragman yapılmaması beni üzüyor fakat oyunun yakın zamanda çıkacağını düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Doğru düşünüyorsun. Bu sene kesinlikle fragman geliyor. Tarih 24 Ekim'de trailer geliyor. O günü bekleyiniz sızıntı videosu var resmi olarak söyleniyor. Yapay zeka bile olsa bu yıl kesinlikle o trailer geliyor.

Eylül geçti 2030'dan önce çok zor.
Ekim ayında fragman gelecek. 20 Ekim itibari ile beklemeye başlayabilirsiniz hocam.

Rockstar'ın yayıncısının CEO'su, GTA 6'nın lansmanı hakkında sorulduktan sonra bir röportaj sırasında ağızdan kaçırdı ve "FY25'te 'tüm' etiketlerimizden gelen başlıklarımız var" dedi, bu da Take-Two'nun Rockstar'a Nisan 2024 ve Mart 2025 arasında GTAVI'yi yayınlama için bir son tarih verdiği anlamına gelir.

Yani fragman dediğim gibi 24 Ekim tarihinde geliyor. Çıktığı gün teşekkür edebilirsiniz.

Ekim ayında fragman gelecek. 20 Ekim itibari ile beklemeye başlayabilirsiniz hocam.

Rockstar'ın yayıncısının CEO'su, GTA 6'nın lansmanı hakkında sorulduktan sonra bir röportaj sırasında ağızdan kaçırdı ve "FY25'te 'tüm' etiketlerimizden gelen başlıklarımız var" dedi, bu da take-two'nun Rockstar'a nisan 2024 ve mart 2025 arasında gtavı'yi yayınlama için bir son tarih verdiği anlamına gelir.

Yani fragman dediğim gibi 24 Ekim tarihinde geliyor. Çıktığı gün teşekkür edebilirsiniz.

Hocam seni üzmek istemem ama şirketlerin mantalitesini tam analiz etmiş değilsiniz. Hele Rockstar gibi oyunda dunyanin zirvesini yakalamış bir şirket. Amacı tamamen para ve şöhret olan bu şirketin yakin zamanda GTA6'yi çıkarma lüksü çok zayıf. Heleki GTA 5 ve red Dead halen milyonlar satarken GTA6 asla cikmaz. Ciksada 10 senesi var en az. Kasım ayında yazarım yine duyuru falan yapilmayacak bence.

Hocam seni üzmek istemem ama şirketlerin mantalitesini tam analiz etmiş değilsiniz. Hele Rockstar gibi oyunda dunyanin zirvesini yakalamış bir şirket. Amacı tamamen para ve şöhret olan bu şirketin yakin zamanda GTA6'yi çıkarma lüksü çok zayıf. Heleki GTA 5 ve red Dead halen milyonlar satarken GTA6 asla cikmaz. Ciksada 10 senesi var en az. Kasım ayında yazarım yine duyuru falan yapilmayacak bence.

10 senesi varmış öyle mi? Hocam bilginiz beni dize getirdi özür diliyorum ben arkadaş yerine.

10 sene değil 95 seneye çıkar. Abartma. En geç 2025'te çıkar. Zaten bu yıl tanıtılması bekleniyor seneye de Xbox ve PS'ye çıkar. 2025'te de PC'ye çıkar.

Hocam bence siz şirketlerin mentalitesini analiz edememişsiniz. 5 yıl daha bekletilirse bu oyun şirketin ne kadar tepki alacağını, protestolar edileceğini ve hisselerinin ne kadar düşeceğini biliyor musunuz? Evet Rockstar paragöz bir şirket bu yüzden çıkaracaklar GTA 6'yı. Çünkü bir oyunun 10 yıldan fazladır beklenip hâla oyunun bile duyurulmamış olması oyuncuları sinirlendirir kaos yaratır. 10 yıl sonra çıkmasının imkanı yok en geç 2025'te çıkacak.

10 senesi varmış öyle mi? Hocam bilginiz beni dize getirdi özür diliyorum ben arkadaş yerine.

Yıl 2017 bu forumda GTA6 çıkıyor diye haber yapan hevesli gençlerede aynısını söylemiştim. Inanmamislardi. 2018 cikcak demişlerdi. Çünkü hisleriyle hareket ediyorlardu. Şu an GTA 5 halen rekor kırıyor. Acayip satıyor. Bu yüzden GTA6'nin cıkması çok zor tahminim 2030'lardan sonra benim bilgime laf atiyonuz sorun değil o zaman hodri meydan sizin dediğiniz gibi bu ay çıkacak mı yoksa cikmayacak mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı