Arkadaşlar video gördüm kadın karakterde oynuyorlardı gerçek mi görüntüler bulamadım videoyu çok heyecanlıyım.
Güncelleme:
Sızıntılar gerçek GTA 6 videoları artık modlu 5 falan demeyin Enis falan açıkladı.
Rockstar Games tek tek videoları kaldırtmak için uğraşıyor Twitter'dan video atanların kaldırıldı ben indirdim videoları anı olsun en azından
"Bu grafikler ne abi ya böyle oyun mu olur" gibi söylemlerde bulunan homoerectus dostlarımın bir oyun yapılırken hangi aşamalardan geçtiğine dair hiç bir bilgisi olmasa gerek. Bu görüntüler oyunun alpha sürümü bile olamaz. Oyunların bu haldeki versiyonları, geliştiricilerin debugging gibi çeşitli testleri yapmaları için vardır ve oyunun bırakın son halini alpha sürümünü bile temsil etmez.
Grafiklere kötü diyen arkadaşlara söylüyorum. Arkadaşlar oyun alpha sürümünde, oyunu sadece 7 aydır geliştiriyorlar. Bence bu kısa süreye rağmen grafikleri iyi oturtmuşlar.
Grafiklere kötü diyen arkadaşlara söylüyorum. Arkadaşlar oyun Alpha sürümünde, oyunu sadece 7 aydır geliştiriyorlar. Bence bu kısa süreye rağmen grafikleri iyi oturtmuşlar.
Ben kuşkuluyum, sızacağını düşünmüyorum reklam olsun diye salmışlardır eski görüntüleri. Şu aralar dikkatimiz başka firmalara kaymıştı zaten, iyi oldu. Şimdi bu konuşulur bir süre.
Söylenene göre kimi videolarda GPU olarak GTX 1080 kullanılırken kimisinde RTX 3080 kullanılmış. Kimi videolar 2017-2018'den kalmış bile olabilir.
Ayrıca videoları youtube'a atan elemanın yazdıklarına bakarsak kendisinin rockstar'a çok sinirli olduğunu görüyoruz. söylemlerine göre kendisi gibi bir çok insan da bu durumdaymış. Bu kadar sinirli ve kinli olduğu için bu videoları yayınlamış yani. Rockstar iç disiplin anlamında düzelmiştir diyoduk ama işler hiç de öyle değil gibi. Tabii bu elemanın "söyledikleri" ve "öfkesi"gerçekse..