GTA 6 sızıntısı gerçek mi?

2018 veya 2019 yıllarında oynanmış erken aşama sızıntısı bunlar ve evet gerçek.

Oyun 2013'ten beri yapılıyor.
2013 değildir ya. Belki 2014 veya 2015 gibi ön geliştirmeye veya modelleme girilmiştir. 2016 gibi aktif geliştirilmeye başlanmıştır.

2020 mi? Adamlar oyunu 4-5 sene önce yapmış şimdi mi çıkarıyor? Yani tabii oyun öyle 1 yılda yapılmıyor ama yine de bu kadar beklemezdim.
Sence bu yapılmış hali miydi?

2013 değildir ya. Belki 2014 veya 2015 gibi ön geliştirmeye veya modelleme girilmiştir. 2016 gibi aktif geliştirilmeye başlanmıştır.

Sence bu yapılmış hali miydi?
Hocam cidden 2014 yıllarında mi başlandı yapımına? Eğer beklentileri karşılamazsa ağır linç yerlerler bu durumda.

1 yıl önce güvenilir bir kaynaktan öyle bir bilgi geldi ama ismini hatırlamıyorum. 11 yıldır geliştiriliyorsa fenesal bir şey yapmaları lazım.

Hocam cidden 2014 yıllarında mi başlandı yapımına? Eğer beklentileri karşılamazsa ağır linç yerlerler bu durumda.

Evet 2013 yıllarında başlandı efsane bir şey yapmaları lazım yoksa 11 yılda böyle bir oyun mu yaptınız diye linç yerler.

Yapılmaya derken şu şekilde. Ön fikirler verilmiştir. Hikaye, senaryo işleyişi, mekan, karakterler kısmı. Diğer işte animasyon, dünya tasarımı, modellemeler, fizik, mekanik ve oynanış detayları son 7, 8 yıldır yazılıyor olması lazım.

1 yıl önce güvenilir bir kaynaktan öyle bir bilgi geldi ama ismini hatırlamıyorum. 11 yıldır geliştiriliyorsa fenesal bir şey yapmaları lazım.

Evet 2013 yıllarında başlandı efsane bir şey yapmaları lazım yoksa 11 yılda böyle bir oyun mu yaptınız diye linç yerler.
Ben linç yiyeceklerini düşünmüyorum. Çünkü bu oyundan başka bir alternatif yok. Beklentiler aşırı yükseldi ama bu memnun edemeyeceği kitle çok büyük bir kesim değil. O kesime ne versen memnun olmaz zaten herkesin kafasında çok farklı bir GTA 6 var. Ki linç eden kitle yine oynayacak oyunu. Biz bu oyunu 10 yıldır bekliyoruz belki ama arada RDR2 gibi bir oyun çıktı. Eninde sonunda farklı bir mekanda farklı bir hikayeyi konu alan GTA oyunu geliyor. 12 yıldır Los Angeles'te bayılmıştık.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşte şu videodan sonra herkes çok absürt beklentilere girdi

Heyecanla bekliyoruz, bakalım. :)
Hocam valla GTA 5 ilk fragman ile oyun çıktığında oynanış açısından çok daha fazlasını vaat etmişti. Bu oyunda öyle olacağı kesin. Ki oyunun bazı geliştiricilerinden oyunun çok iyi bir dünyasının olacağını söylüyor veya sızan bilgilere göre çok daha iyi bir oyun olacağı söyleniliyor. Hayırlısı.

Şu oyundan en büyük beklentim akıllı NPC'ler. Singleplayer'in oyuna bir online havası katması gerekiyor bence, online havasından kastım moron gibi davranan NPC'lerin biraz daha akıllı ve dünyaya dönük olmaları. Bence çok zor bir şey değil bunu yapmak. AI çok gelisti, bence çok rahat yapabilirler bunu.

Şu oyundan en büyük beklentim akıllı NPC'ler. Singleplayer'in oyuna bir online havası katması gerekiyor bence, online havasından kastım moron gibi davranan NPC'lerin biraz daha akıllı ve dünyaya dönük olmaları. Bence çok zor bir şey değil bunu yapmak. AI çok gelisti, bence çok rahat yapabilirler bunu.
Şimdi RDR2'yi görüp oynadıktan sonra benim beklentim daha çok yükseldi. RDR2'nin dünyası çok iyiydi. Ama hani oyunun çok az bir bölümü yerleşik hayata sahipti. Bunun devasa şehrine onu yapmaları lazım. Ki uzun bir geliştirme sürecine sahip olduğuna göre yapmışlardır gibi.

Şimdi RDR2'yi görüp oynadıktan sonra benim beklentim daha çok yükseldi. RDR2'nin dünyası çok iyiydi. Ama hani oyunun çok az bir bölümü yerleşik hayata sahipti. Bunun devasa şehrine onu yapmaları lazım. Ki uzun bir geliştirme sürecine sahip olduğuna göre yapmışlardır gibi.
Nasıl yani hocam, anlayamadım. RDR2'de şehir/kasaba sayısı az mı demek istediniz?

Yanlış bilmiyorsam GTA oyunlarında bir önceki oyunun temellerini kullanarak bir şeyler yapılıyor. Bazı şeyler geliştiriliyor (fizik motoru, grafikler gibi). Bu yüzden GTA 5'e benzemesi normal gibi. Zaten eski olduğu için bunun üzerine eklenmiştir.

Ben GTA 6'nın nedense çok destansı bir şey olacağını düşünmüyorum. Herkes tamamen markanın eski işlerine olan güveni ile bu oyunun beklentisini yüksek tutuyorlar. Grafiklere ve birkaç videoya bakıp beklenti yükseltmemek lazım. GTA Definitive ve Dan Houser'ın şirketten ayrılmasından sonra hiç beklentim kalmadı. Zaten bildiğim kadarıyla Dan, GTA oyunlarının çoğunluk kısmıyla ilgileniyordu. Bu GTA efsanesinin ardındaki büyük isim o idi. O da gidince ve dediğim gibi Definitive felaketinden sonra umudum kalmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı