GTA 6 hangi şehirde geçsin istersiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İstanbul.

Şaka şaka. Yeniden Miami görsek güzel olur.

Kolombiya'da uyuşturucu kaçakçılığı yapıp devasa bir kartelin başında baron olsak keşke, var bi' hayalimiz. Muazzam bir hikaye çıkar ama ülkemizde yasaklanır büyük ihtimal.

Paris. Eyfel'in altında kaos çıkarmak gayet eğlenceli olabilirdi.

Las Vegas ya da Oregon eyaletinde herhangi bir yer olsa güzel olabilirdi.

GTA 3 liberty City'de geçiyordu, sonra GTA Vice City Vice City şehrinde, GTA San Andreas los Santos'da. GTA liberty City stories ve GTA 4 yine liberty City'de geçti. GTA 5 ile bir kez daha los Santos'da keyifli maceralar yaşadık. Bence libert City'ye yeterince doyduk ve los santos'uda yeterince tanıdık. GTA 6 ile çok daha gerçekçi bir Vice City şehrinde buluşsak güzel olur. Ama bir sonraki oyun yani GTA 7 farklı bir kurgusal şehirde geçmeli. Oyun serisi hep aynı üç şehir üzerinden devam etmemeli sonsuza kadar.

Paris olabilir.

Güzel istekler gelmiş ama ben Rockstar'ın Amerika şehirleri dışında bir şehir seçeceğini zannetmiyorum. Yeah burası Amerika moruk 😎. Bir de şöyle bir olay var sanırım, Amerika şehri olmayınca amerikan beyefendiler beğenmiyormuş oyunu.

Son düzenleme:
Bu sefer orta amerikadan bir şehir alıp, bir kartelin hikayesini konu alırlar diye düşünüyorum, tahmin sadece. Aynı konu bıktırmış olsa da.

Boşuna heveslenmeyin Gta 6 haritası ortaya çıkmış bile Los Santos, Liberty City, Vicecity olarak söyleniyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı