GTA 6 İçin Metacritic sayfası açıldı

Arkadaşlar bir söylenti var sago kaf kef dansı varmış GTA 6 da riyal sızıntı.

Bilemiyorum hocam. Umarım gerçektir.

Klasik Technopat kitlesi diye yorumluyorum okudukça mesajları. İnsanlar yeni bir oyun için heyecanlanıyor ve gelip heyecan yapacak ne var tarzı cevaplar veriyorlar. Hadi iddia, çürük sızıntı olan konuları anladım da bari burada insanların heyecanına karışmasanız keşke.

Evet doğru. Aynı Half-Life 3 gibi metacritic eklendi.

Bu konu hakkında ben hassasım mesela, insanlar ne düşünürse düşünsün saygı duymak lazım.

Biri gelip "Senin o beklediğin GTA var ya çöp olacak çöp" der ise zaten yaşını ve gerekli durumlarını belli eder.

Bence yarın çok ufak bir tweet paylaşacaklar ve insanlar beklentiye girecek ama takk bir anda Rockstar bir tweet daha atıp GTA 5 DLC'si diyecek. Sonra Rockstar'ın sülalesi kalmayacak.

Ben diyeyim.

20 Kasım'dan önce ön siparişe açsalar bari. Oyunun çıkmasına en az 1 sene var bana kalırsa, muhtemelen projenin devamına para lazım olduğu için ön sipariş sunacaklar.

Bence yarın çok ufak bir tweet paylaşacaklar ve insanlar beklentiye girecek ama takk bir anda Rockstar bir tweet daha atıp GTA 5 DLC'si diyecek. Sonra Rockstar'ın sülalesi kalmayacak.

Ben diyeyim.

GTA 5'te 25 Ekim 2011 Tweet atıldı 2 Kasım 2011 trailer geldi.

26 Ekim Tweet kasım. Trailir. Mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…