GTA 6 İçin Metacritic sayfası açıldı

• Konuyu başlatan 662040
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 211
  • Görüntüleme 13.769
Demek istediğim böyle bir hatayı veya basit bir şeyi yapmazlar gibi geliyor bana zaten 1 defa büyük bir açık verdiler bilmiyorum bana hiç gerçek gelmiyor Half-Life 3 silinmedi ve gerçekte değil bu da olmayabilir moderatörlerin yaptığı saçma troll bile olabilir yıllardır yapıldı zaten.
Bilemiyorum hocam. Umarım gerçektir.

Klasik Technopat kitlesi diye yorumluyorum okudukça mesajları. İnsanlar yeni bir oyun için heyecanlanıyor ve gelip heyecan yapacak ne var tarzı cevaplar veriyorlar. Hadi iddia, çürük sızıntı olan konuları anladım da bari burada insanların heyecanına karışmasanız keşke.

Evet doğru. Aynı Half-Life 3 gibi metacritic eklendi.

Klasik Technopat kitlesi diye yorumluyorum okudukça mesajları. İnsanlar yeni bir oyun için heyecanlanıyor ve gelip heyecan yapacak ne var tarzı cevaplar veriyorlar. Hadi iddia, çürük sızıntı olan konuları anladım da bari burada insanların heyecanına karışmasanız keşke.

Bu konu hakkında ben hassasım mesela, insanlar ne düşünürse düşünsün saygı duymak lazım.

Biri gelip "Senin o beklediğin GTA var ya çöp olacak çöp" der ise zaten yaşını ve gerekli durumlarını belli eder.

Bence yarın çok ufak bir tweet paylaşacaklar ve insanlar beklentiye girecek ama takk bir anda Rockstar bir tweet daha atıp GTA 5 DLC'si diyecek. Sonra Rockstar'ın sülalesi kalmayacak.

Ben diyeyim.

Bence yarın çok ufak bir tweet paylaşacaklar ve insanlar beklentiye girecek ama takk bir anda Rockstar bir tweet daha atıp GTA 5 DLC'si diyecek. Sonra Rockstar'ın sülalesi kalmayacak.

Ben diyeyim.

GTA 5'te 25 Ekim 2011 Tweet atıldı 2 Kasım 2011 trailer geldi.

26 Ekim Tweet kasım. Trailir. Mesela.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı