Bilemiyorum hocam. Umarım gerçektir.Demek istediğim böyle bir hatayı veya basit bir şeyi yapmazlar gibi geliyor bana zaten 1 defa büyük bir açık verdiler bilmiyorum bana hiç gerçek gelmiyor Half-Life 3 silinmedi ve gerçekte değil bu da olmayabilir moderatörlerin yaptığı saçma troll bile olabilir yıllardır yapıldı zaten.
Klasik Technopat kitlesi diye yorumluyorum okudukça mesajları. İnsanlar yeni bir oyun için heyecanlanıyor ve gelip heyecan yapacak ne var tarzı cevaplar veriyorlar. Hadi iddia, çürük sızıntı olan konuları anladım da bari burada insanların heyecanına karışmasanız keşke.
20 Kasım'dan önce ön siparişe açsalar bari. Oyunun çıkmasına en az 1 sene var bana kalırsa, muhtemelen projenin devamına para lazım olduğu için ön sipariş sunacaklar.
Bence yarın çok ufak bir tweet paylaşacaklar ve insanlar beklentiye girecek ama takk bir anda Rockstar bir tweet daha atıp GTA 5 DLC'si diyecek. Sonra Rockstar'ın sülalesi kalmayacak.
Ben diyeyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.