GTA 6 için PC mi yoksa Xbox Series S mi daha mantıklı?

eymenarac

Centipat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Bu konuları konuşmak için çok erken, farkındayım ama işler benim için biraz farklı. Öncelikle GTA 6 PC'ye çıkınca çok iyi şekilde çalıştıracak 9070 XT ve 7800X3D'li bir sisteme sahibim. Ayrıca çok da iyi oynayamayacağım bir konsol olan Series S de var elimde. Konuyu açmamın sebebi konsolu satabilirim. Sizce konsolu satıp PC'ye çıkışını beklemek mi daha mantıklı yoksa çıktığı gibi konsoldan oynamak mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Series S ile çöp grafiklerde 30 FPS oynamanız kuvvetle muhtemel. Yerinizde olsam bir süre daha bekleyip bilgisayarımda zevk ala ala oynamaya bakardım ki öyle de yapacağım. 13 yıl bekledik 1 yıl daha bekleyebiliriz.

Series S'te yüksek ihtimal 1080p Medium 30-60 FPS olarak çalışacaktır.
Sisteminiz ise 2K Very High FSR ile 120+ FPS civarı çalıştıracaktır yüksek ihtimalle.

Sayıları burada kafadan attım ancak performans farkı ortada, bence PC'ye gelmesi için 1 sene beklemek o kadar koymaz.

Xbox Series S ekran kartı GTX 1060 olarak farz et sen, sonra GTA 6 GTX 1060'da nasıl çalışır bir hayal et.

Öncelikle yorumlarınız için hepinize teşekkürler, büyük ihtimalle bende PC ile oynarım. Bu arada Xbox'ı satma sebebim telefona bütçe çıkarmak, yaklaşık 30K birikmişim var eğer Xbox satılırsa direk S25 alıp PC'ye beklemeyi düşünüyorum bende.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı