GTA 6 için PS5 mi, ekran kartı yükseltmesi mi?

Hocam kaç FPS vereceğini bilemeyiz bazısı RTX 5090 en düşükten başlatacak diyor. Tiner diz boyu.

Evet hocam GTA 5tede sistem gereksinimleri yüksek olacağı tahmin ediliyordu ama minimum NVIDIA 9800 GT olmuştu fakat GTA 5 ile GTA 6 grafiklerini falan kıyasladığımızda dağlar kadar fark olduğu kesin, bilemeyiz.

5070 MFG dahil GTA 6 da kaç FPS verir.
4K´da RTX açık şekilde bile 150FPS bandında alırsın. MFG absürt şekilde FPS arttırıyor. Ancak baştan söyleyeyim. 5070 4K kartı değildir. VRAM darboğazı yaşayabilirsin. 2K´da ise 200FPS üzeri bile verebilir. Ancak MFG açman anlamsız olur, çünkü 5070 2K´da yüksek ihtimalle RTX açık şekilde 60FPS üzeri verecektir.

Bir yıl daha bekleyeyim çok daha iyi oynayayım diyorsan bunu öneririm.

Hocam, Galax diye bir marka ilk defa duyuyorum ki zaten bütçemi aşıyor. Bu ekran kartı, yarın bir gün satarken çok yüksek ihtimalle ya çok düşük fiyata satacağım ya da kimse almayacak. MSI bir ekran kartım olmasına rağmen teknik serviste tonla sorun yaşamıştım, MSI bile almak istemiyorum. ASUS almak isterim, ekran kartı alacaksam.

Hocam, Galax diye bir marka ilk defa duyuyorum ki zaten bütçemi aşıyor. Bu ekran kartı, yarın bir gün satarken çok yüksek ihtimalle ya çok düşük fiyata satacağım ya da kimse almayacak. MSI bir ekran kartım olmasına rağmen teknik serviste tonla sorun yaşamıştım, MSI bile almak istemiyorum. ASUS almak isterim, ekran kartı alacaksam.

Galax 4070 Super kullanıyorum, çok çok memnunum. MSI gibi markalar biraz kendini beğenmiş markalardır, bu yüzden problem çıkartıp dururlar. Gönül rahatlığı ile alabilirsin. Ayrıca NVIDIA kartlarda çok fazla markaya bakılmaz. NVIDIA kartları satmak çok daha kolaydır. Garantisi var ise %15 kadar düşük bir fiyata satış gerçekleştirebilirsin. Garantisi yok ise %20 kadar düşük bir fiyata satabilirsin.

Hocam yurt dışında popüler ve kalitelidir almanızdan yanayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı