GTA 6 için PS5 vs PC yükseltme

Ben de oyle dusunuyorum. Rockstar optimizasyonu çöp yapmaz bence en azından şu anda kadar yapmadı. 4070 Super rahatça acar gibi geliyor. En azından PS5'ten iyi açar gibi geliyor bana fakat sormak istedim. Gene de kartimi guncelleyecegim daha mantıklı.

Karar verdim 4070 Super alacağım. Daha iyi performans bakımından DLSS3 de açarsak 1440 p de PS5'ten 2-3 kat daha fazla FPS ve daha iyi grafik alabiliyoruz. Sadece eski PS kullanicisiyim. Ondan bir kafam karıştı ama değmez gibi.
Siz hiç GTA 4 oynamadınız herhalde. En son 3070Tİ ile 45FPS'lere düşüyordu oyun oynarken.

Siz hiç GTA 4 oynamadınız herhalde. En son 3070 Ti ile 45FPS'lere düşüyordu oyun oynarken.

Yani GTA 5 RDR 2 için konuştum GTA4 konsollarda da optimizasyonu berbat olan bir oyundu yanlışım yoksa GTA6 PS5 Series S de çalışıyorsa PC'de akmasi lazım 1 milyar dolar bütçe ile oyun yapipta onu sadece 5090-6090 için yapmazlar muhtemelen 6700 XT gibi kartlar bile açacaktır.

Bir de herkese fikirleri için teşekkür ederim kart çok daha guclu ve birçok oyunda hatta tum oyunlarda PS5'ten iyi performans alıyorsun PS5'te tek merak ettiğim oyun astro playroom cunku Spider-Man2 bile portlandi PC'ye ve şu an PS5'ten iyi oynanilabiliyor orijinal olmayan portu bile sanırım Astro'yu PS kafelerde denesem yetecektir GTA6 icinde beklerim eninde sonunda daha iyi calisacak olması nedeniyle.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı