GTA 6 için PS5 Pro alınır mı?

Adonis31

Hectopat
Daha fazla  
Aslında birkac aydır PC'ye ekran kartı almak için para biriktiriyorum ve bu ay artık alacaktim ama GTA 6 için PS5 Pro alma fikri aklimi karıştırıyor sizce mantıklı mi?
30-35 bin bandında sahibinden dolap gibi uygulamalar üzerinden.

Aslında birkac aydır PC'ye ekran kartı almak için para biriktiriyorum ve bu ay artık alacaktim ama GTA 6 için PS5 Pro alma fikri aklimi karıştırıyor sizce mantıklı mi?
30-35 bin bandında sahibinden dolap gibi uygulamalar üzerinden.
Ben olsam sistemimi güncellerdim, çünkü PS5 PRO'da alsanız, PS15 ULTRA T-REX MAX'te alsanız, o ps'e para akıtmaya her zaman devam edeceksiniz.

Yani PC geliştirmek istiyorum fakat dediğim gibi GTA 6 çıkınca onu en iyi şekilde oynamakta PS5 Pro'yu cazip kılıyor gözümde.

Türkiye'de önceden bölgesel fiyatlamalar yapıyorlardı ve uygun oluyordu. Türkiye'ye özel region yapmaları lazım. Belli olmaz Gta 6'da ben Türkiye'ye özel uygun fiyat olacağını düşünüyorum. Diğer ülkelere nazaran Türkiye'deki potansiyel çok fazla çünkü. Bu oyun çıktıktan sonra piyasada birçok oyun batacağına eminim.

Oyun çıksada artık oynasak.😀

Türkiye'de önceden bölgesel fiyatlamalar yapıyorlardı ve uygun oluyordu. Türkiye'ye özel region yapmaları lazım. Belli olmaz Gta 6'da ben Türkiye'ye özel uygun fiyat olacağını düşünüyorum. Diğer ülkelere nazaran Türkiye'deki potansiyel çok fazla çünkü. Bu oyun çıktıktan sonra piyasada birçok oyun batacağına eminim.

Oyun çıksada artık oynasak.😀
RDR2'yi 2800 TL yapan Rockstar GTA 6'ya bölgesel fiyatlandırma yapacak?

Şu an RDR2 indirimde fakat haklısınız. Oyunlarda nasibini aldı. Ne kadar şansız bir nesiliz diyeceğim her neyse. Umarım uygun fiyatlı gelir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı