GTA 6 için PS5 alınır mı?

Hocam arkadaşın zaten PC'si varmış ve sırf GTA 6'yı erken oynamak için PS alacağını söylediği için böyle bir şey yazmıştı. O yüzdende 20k PS'e vereceğine o parayla upgrade yapmaya harcamasını tavsiye etmiş sen konuyu biraz fazla çevirmişsin.
Arkadaş elleriyle yazmamış. Okumadan yorum yapmış.

Eğer oyunu gerçekten heyecanla bekliyorsan almalısın. Çıktığı gibi hiç spoiler yemeden oynayıp bitirme imkanı çok değerli, bitirdikten sonra da istiyorsan konsolu satarsın. Bilgisayara çıktığı zaman tekrar bilgisayara alırsın daha iyi grafiklerle tekrar bitirmek ve online oynamak için.

Veya alternatif olarak oyunu bitirdikten sonra konsolu elden çıkartmayı düşünüyorsan PS5 kiralamayı düşünebilirsin. Ama GTA6'nın çıkışıyla kira fiyatları uçar mı bilemiyorum.

Bende PS5 almayıı düşünüyordum GTA 6 için ama 30FPS falan olacak diyorlar o yüzden Pro'yu almak için para biriktirmeye başladım.

PS5 al. Yanına bir falan geldiğindede oynarsın.

Ben PS5’in 60 FPS vereceğini şahsen düşünmüyorum çünkü yakın zamanda PS6 çıkacak, çıkmasına çok bir şey kalmadı. E PS5 60 FPS verse, insanlar neden PS6 alsın ki? PS5 büyük ihtimalle 40 FPS falan verir, PS6 ile belki 120 FPS koyarlar. GTA 6 oynamak isteyen PS6 alır.

Ben PS5’in 60 FPS vereceğini şahsen düşünmüyorum çünkü yakın zamanda PS6 çıkacak, çıkmasına çok bir şey kalmadı. E PS5 60 FPS verse, insanlar neden PS6 alsın ki? PS5 büyük ihtimalle 40 FPS falan verir, PS6 ile belki 120 FPS koyarlar. GTA 6 oynamak isteyen PS6 alır.
Çok birşey kalmadı dediğin de 2 sene. Hadi 2026 ortası gösterseler 2026 sonlarına doğru çıksa yine çok var. PS5 yok sadece Pro da var ki Pro kesinlikle 60 alacak zaten. Slim de 60 alır ama biri 10 grafiğe sahipse diğeri 5 grafiğe sahip olacak görsellik düşecek yani.

Çok bir şey kalmadı dediğin de 2 sene. Hadi 2026 ortası gösterseler 2026 sonlarına doğru çıksa yine çok var. PS5 yok sadece Pro da var ki Pro kesinlikle 60 alacak zaten. Slim de 60 alır ama biri 10 grafiğe sahipse diğeri 5 grafiğe sahip olacak görsellik düşecek yani.

Normal PS5'ten bahsettim ben Pro çok rahat 60 FPS alır.

Çok bir şey kalmadı dediğin de 2 sene. Hadi 2026 ortası gösterseler 2026 sonlarına doğru çıksa yine çok var. PS5 yok sadece Pro da var ki Pro kesinlikle 60 alacak zaten. Slim de 60 alır ama biri 10 grafiğe sahipse diğeri 5 grafiğe sahip olacak görsellik düşecek yani.

Bu oyunu düzgün oynamak için ben şahsen 2 yıl beklerdim. PS6 ile kaç FPS alırsın bilemem ama daha akıcı oynayabileceğin kesin. İki yıl beklemeye değer.

Çok birşey kalmadı dediğin de 2 sene. Hadi 2026 ortası gösterseler 2026 sonlarına doğru çıksa yine çok var. PS5 yok sadece Pro da var ki Pro kesinlikle 60 alacak zaten. Slim de 60 alır ama biri 10 grafiğe sahipse diğeri 5 grafiğe sahip olacak görsellik düşecek yani.
Fat ve Slim kasa arasında güç olarak hiçbir fark yok. Sadece tasarım, depolama ve soğutma bloğu anlamında ufak tefek farklar var. Yani Rockstar bu tabii PS4'te Red Dead Redemption 2 gibi bir oyunu çalıştırdılra. Belki bir sürpriz yapıp düz PS5'te 60FPS yaparlar ama Sony Pro konusunda çok zarar eder. E Sony'de Rockstar'la yakın ve anlaşmış olduğuna göre de PS5'ler 30FPS alacak. Pro 60FPS ve sadece performans modunda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı