GTA 6 için PS5 Pro alınır mı?

Haklısın aslinda ama bilemiyorum herkes oynayıp bitirirken 1 yıl fazladan beklemek zor gibi.
Bitirsinler ne olacak paradan önemli değil ya en fazla konsolu kiralarsın bitirince geri verirsin. Konsol al Sony'e para kazandır diye PC'ye geç çıkartıyorlar.

Aslında ekran karti yenilemek istiyorum hem daha uygun hem de PS5 Pro'dan daha guclu. 5070 veya 9700XT alabilirim ya da PS5 Pro alabilirim GTA 6 oynarım en iyi şekilde kararsızım hangisi daha mantıklı sizce?
Beklerim diyorsanız ekran kartı yükseltin. Sonuç olarak pc sadece oyun oynamaya yarayan bir cihaz değil. Her türlü işinizi yaparken kullanabiliyorsunuz. Ekstra olarak oyunu edinme kısmında pc daha çok seçeneğe sahip. Ancak bence ikinci elden ps5 pro veyahut ps5 slim alınabilir. Kendim de öyle yapmayı düşünüyorum.

Eğer alacaksan, PS5 Pro dışında bir konsol almanı tavsiye etmem. 'Beklerim' dersen, PC daha mantıklı bir tercih olur.

Ki arkadaş, 60 FPS oynamak istediğini söylemiş. Diğer konsollarla 60 FPS alamayacağı ve PS5 Pro'nun bile 60 FPS’i stabil verebileceği kesin değil.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı