GTA 6 için PS5 Pro alınır mı?

Hocam Rockstar'dan bilgi geldi galiba.

Tabii ki çıkmadan bilemeyiz ancak GTA 6 tahmin edinilen kadar büyük bir oyun olucarsa Series X / PS5 Slim de 30 FPS olacaktır ve Pro'da 120 FPS olmasının imkanı bile yok 60 FPS de çalışır.

Series S'in 720p den upscale yaptığı çok az oyun var hocam upscale yaptığı oyunlarda genellikle 900p den yapiyor yapmadığı oyunlarda native 1080p veya 900p oluyor çoğu oyunda 720p değil kesinlikle.

Series S'in 720p den upscale yaptığı çok az oyun var hocam genellikle 900p den yapiyor veya native 1080p veriyor çoğu oyunda demek yanlış bir kelime.

Konu sahibine tavsiyem normal PS5 Slim alması Pro'ya 50k vermek akıl işi değil.

Pro, 30 ve 60 FPS seçeneklerine sahip olur büyük ihtimalle. PS5 ise sadece 30 FPS olarak oynatır. Tabii bu tamamen varsayım. Verebileceğim bir kaynak falan yok. Bence Pro almaya gerek yok. 30 FPS RDR 2 oynarken gayet zevk alınıyordu. GTA 6 da zevk verir. Pro, o parayı asla hak etmiyor, mevzu GTA 6 olsa bile.

Galiba yanlış hatirliyorum hocam, birkaç oyunda 720p görmüştüm oradan aklımda kalmış olabilir, teşekkürler aydınlatma için

Alınmaz hocam o fiyata baştan PC toplarsınız PS almak akıl karı değil.

@A55qn90D Samsung TV var. Sizce 35 36 bin bandında PS5 Pro almak mantıklı mı?

Dostum yurt dışı 27-30k bandında alacaksan belki ileriye dönük iyi olabilir (GTA 6) ama onun haricinde Slim ile çok bir fark olacağını sanmıyorum 35 k verilecek bir cihaz değil bence.

Dostum yurt dışı 27-30k bandında alacaksan belki ileriye dönük iyi olabilir (GTA 6) ama onun haricinde Slim ile çok bir fark olacağını sanmıyorum 35 k verilecek bir cihaz değil bence.
Yani en kötü 4 5 yıl gibi kullanmayı hedefliyorum. 36 bine 6 ya da 9 taksit yapan yerler cazip gibi geliyor bana ama pro ile farkı çok net alacağıma dair bir bir yazı ya da video göremedim. Cidden karar veremiyorum.

Yurt dışından alınmayacaksa çok mantıklı değil gibi hocam ama eğer 30kya bulduysanız kaçırmayın derim.

Yurt dışından alınmayacaksa çok mantıklı değil gibi hocam ama eğer 30kya bulduysanız kaçırmayın derim.
Yurtdışı Dubai de 3000 AED yaklaşık 30 bin TL ediyor. Türkiye fiyatlarına baktığında 36 bine 6 taksit yapan yerler var. Yani aradaki 6 bin 6 ay taksitle 1000 TL ediyor. Karar veremiyorum. Yani pro için büyüteçle bakmayacaksak ekrana bu fark beni etkileyecek mi bilmiyorum. Dubai'de bazı mağazalar yüzde 8 indirimle 28500 TL ye satan yerler de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…