GTA 6 için PS5 Pro alınır mı?

PlayStation 5 Pro o kadar para verilmez bence, GTA 6 her iki konsolda 30FPS çalışacaktır belki PlayStation 5 Pro'da minimal daha iyi grafikler görebiliriz ama ufak farklar için ve aynı FPS değerleri için Pro almaya değmez diye düşünüyorum PlayStation 5 Slim alın geçin geriye kalan parayı da biriktirmeye devam edip güzel bir kart çekersiniz miss gibi kullanırsınız.

Bende yeni ekran kartı almak için para biriktiriyorum bir ara aklımda acaba PlayStation 5 Slim alsam mı dedim kendi kendime, Death Stranding 2, ghost of yōtei, Grand Theft Auto 6 gibi efsane oyunlar geliyor.
Daha iyi grafikler büyük ihtimalle PS6 ve PC için gelir. Fragmanda ki görsel kalite ile 60 FPS oynatması lazım Pro'nun. Yada 2K'da artık bilmiyorum.
Bana kalırsa en iyisi PC'ye beklemek.

Hocalarım Pro'da karar kıldım onumuzdeki ay ithalatci garantili Pro almayı düşünüyorum yeni oyunlarda Pro'nun farki ortaya çıkıyor.

Mesaja olumsuz atan arkadaşlara söylüyorum, hangi donanım açacak bu oyunu PS5 Pro 30 FPS açacaksa?

Şu an dünyada en çok kullanılan ekran kartları 3060/4060/4050 kartlar. Rockstar en çok kullanılan kartlarda açmazsa kime satacak bu oyunu?

RDR2'yi PS4 gibi hantal bir cihazda bile kaliteli bir görüntüde 30 FPS açan Rockstar, GTA 6'yı Series S'te açamayacak mı?
Hortlatıyorum kusura bakmayın ama bence Series S gerçekten açamayacaktır. O konsola şuanda Black Myth Wukong gibi oyunlar bile bela oluyor Gta çıktığında kaldırması zor gibi geliyor bana. Ama diğer dedikleriniz kesinlikle doğru insanlar sanıyor ki Rockstar yapıyor diye Teknoloji bir anda 50 yıl ileri gitti. Gta 6 da aynı günümüz oyunları gibi çıkacak belki çok az daha iyi bir görsellikle çıkar ama o kadar. Ayrıca Rockstar acemi değil ilk başta sadece konsollara çıkacak olan oyunu 30 Fps yapıp çıkartmazlar oyuncu kaybederler dediğiniz gibi kalitede 30 performansta 60 Fps kesinlikle alacaktır PS5. Pro'da durum biraz daha iyi olur. İnsanlar şunu unutuyor PS5 aşağı yukarı Rx 6700 gücünde bu da 1080p performans ayarları için yani medium high karışık ayarlar için gayet yeterli bir donanım. Rx 6600 bile 2k çözünürlükte ağır bazı oyunları oynatıyor.

Hocalarım Pro'da karar kıldım onumuzdeki ay ithalatci garantili Pro almayı düşünüyorum yeni oyunlarda Pro'nun farki ortaya çıkıyor.
Uyguna bulursanız neden olmasın hocam. Bilgisayar da PS de keyifli cihazlar. Pro güçsüz bir cihaz değil uzun süre iş görecektir PS4 Pro bile hala iş yapan bir alet. Fps kilidi de açılabiliyor sanırsam Proda bazı oyunlarda 60'ın üstünü de rahatça görürsünüz.

Son düzenleme:
Hortlatıyorum kusura bakmayın ama bence Series S gerçekten açamayacaktır. O konsola şu anda Black Myth: Wukong gibi oyunlar bile bela oluyor GTA çıktığında kaldırması zor gibi geliyor bana. Ama diğer dedikleriniz kesinlikle doğru insanlar sanıyor ki Rockstar yapıyor diye teknoloji bir anda 50 yıl ileri gitti. GTA 6 da aynı günümüz oyunları gibi çıkacak belki çok az daha iyi bir görsellikle çıkar ama o kadar. Ayrıca Rockstar acemi değil ilk başta sadece konsollara çıkacak olan oyunu 30 FPS yapıp çıkartmazlar oyuncu kaybederler dediğiniz gibi kalitede 30 performansta 60 FPS kesinlikle alacaktır PS5. Pro'da durum biraz daha iyi olur. İnsanlar şunu unutuyor PS5 aşağı yukarı RX 6700 gücünde bu da 1080p performans ayarları için yani medium high karışık ayarlar için gayet yeterli bir donanım. RX 6600 bile 2K çözünürlükte ağır bazı oyunları oynatıyor.

Uyguna bulursanız neden olmasın hocam. Bilgisayar da PS de keyifli cihazlar. Pro güçsüz bir cihaz değil uzun süre iş görecektir PS4 Pro bile hala iş yapan bir alet. FPS kilidi de açılabiliyor sanırsam Pro'da bazı oyunlarda 60'ın üstünü de rahatça görürsünüz.

Vallahi hocam 37 k aslında o paraya PC'ye GPU ve CPU guncellemeside yapabilirim ya da dediğim gibi Steam Deck OLED de alabilirim ama dusunuyorum hala çok kararsızım.

Vallahi hocam 37 k aslında o paraya PC'ye GPU ve CPU guncellemeside yapabilirim ya da dediğim gibi Steam Deck OLED de alabilirim ama dusunuyorum hala çok kararsızım.
Steam Deck önermem hocam düşüncede çok iyi cihaz ama çağ dışı bir el konsolu. Ekran ya 800 ya 900p donanım gücü ise düşük güç düşük olduğu için şarjı uzun gidiyor tek esprisi bu bence. El konsolu bakacaksanız Rog Ally veya Legion Go alın derim özellikle Legion Go çok iyi bana kalırsa. Benim önerim Gta 6 için yatırım yapmayın bilgisayarı geliştirin arta da biraz para bırakın eski parçaları satınca gelen parayla birleştirip PS5 Slim alın zaten Gta 6 standart PS5'te de 60 Fps olacaktır iki tarafa da oynamış olursunuz.

Steam Deck önermem hocam düşüncede çok iyi cihaz ama çağ dışı bir el konsolu. Ekran ya 800 ya 900p donanım gücü ise düşük güç düşük olduğu için şarjı uzun gidiyor tek esprisi bu bence. El konsolu bakacaksanız ROG Ally veya Legion GO alın derim özellikle Legion GO çok iyi bana kalırsa. Benim önerim GTA 6 için yatırım yapmayın bilgisayarı geliştirin arta da biraz para bırakın eski parçaları satınca gelen parayla birleştirip PS5 Slim alın zaten GTA 6 standart PS5'te de 60 FPS olacaktır iki tarafa da oynamış olursunuz.

Hocam Legion GO veya ally sıfır satilmiyor şu an satilsa isterdim. İkinci el ROG Ally X'ler 40 kya bulunabiliyor mantıklı mi acaba hocam.

Hocam Legion GO veya ally sıfır satilmiyor şu an satilsa isterdim.
O da doğru hocam Legion Go çok pahalı 1 2 tane satan var zaten. Ally'ı bulabilirsiniz ama Hepsiburada Mediamarkt gibi yerler satmıyor sadece E ticaret sitelerindeki başka satıcılar satıyor onlara da şahsen güvenip almazdım. Bence siz dediğim gibi yapın derim bana kalırsa önce bilgisayar sonra PS ondan sonra el konsolu alınmalı.

O da doğru hocam Legion GO çok pahalı 1 2 tane satan var zaten. Ally'ı bulabilirsiniz ama Hepsiburada MediaMarkt gibi yerler satmıyor sadece e-ticaret sitelerindeki başka satıcılar satıyor onlara da şahsen güvenip almazdım. Bence siz dediğim gibi yapın derim bana kalırsa önce bilgisayar sonra PS ondan sonra el konsolu alınmalı.

Hocam ally X ne dersiniz sahibinden dolapta 35-40 k arasına temiz kullanılmış satılıyor. Performans ve pil olarak da ust duzey PC aratmaz gibi.

Hocam ally X ne dersiniz sahibinden dolapta 35-40 k arasına temiz kullanılmış satılıyor. Performans ve pil olarak da ust duzey PC aratmaz gibi.
Aratır hocam. Bilgisayar kadar güçlü ve iyi olamaz şuanlık en azından. Zaten fiyatı da çok pahalı. El konsollarında o kadar üst seviyeye pek ihtiyaç yok bence. İlla el konsolu deneyimi istiyorsanız PS5 işini hallettikten sonra Switch 2'yi bekleyebilirsiniz o da iyi olacak gibi duruyor. Her halükarda önce dediğim sıralamada gidin bence. Eğer bilgisayar geliştirmek istemem derseniz Ps5 Pro almak çok iyi bir seçim olur.

Aratır hocam. Bilgisayar kadar güçlü ve iyi olamaz şu anlık en azından. Zaten fiyatı da çok pahalı. El konsollarında o kadar üst seviyeye pek ihtiyaç yok bence. İlla el konsolu deneyimi istiyorsanız PS5 işini hallettikten sonra switch 2'yi bekleyebilirsiniz o da iyi olacak gibi duruyor. Her halükarda önce dediğim sıralamada gidin bence. Eğer bilgisayar geliştirmek istemem derseniz PS5 Pro almak çok iyi bir seçim olur.

Peki hocam sağ olun gene de bir dusuneyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00