Hocam ben de sizin gibi 4-5 yıl kullanmayı planlıyorum yurt dışı Slim modelleri 18-19 bandında satan yerler var sarı sitede, ben öyle yapacağım Slim alıp geçeceğim kütüphaneyi dizdim bile. 4K 60Hz Samsung Smart TV aldım ayrıca gayet yeterli olacak gibi görünüyor size de tavsiyem zaten oyunlar yeterince pahalı+her 3. parti oyunu bulamıyorsunuz(ekipçe oynanan korku oyunları vb) bunu yerine kalan parayla notebook almak veya masaüstü sistem kurup geri kalan oyunları oynamak daha mantıklı ikisi de olmaz derseniz kulaklık modellerine bakın derim. Almışken iyisini alayım düşüncesindesiniz muhtemelen ben de öyleydim ama artısını pek göremeyeceğim bir ürüne gazldan10K-15K bayılmak ne kadar doğru? Tartışılır. Ayrıca GTA 6 gibi bir oyunu kaç FPS de oynatacağı meçhul olan bir cihazdan bahsediyoruz. Size tavsiyem Slim model alıp geçmeniz geri kalan parayla da yukarıda belirttiğim şekillerde kullanmak da makul olabilir, ama bu seçenekler bana göre değil derseniz de hatırlatırım para kolay kazanılmıyor böyle bir ürün için ekstra ücret ödemek şimdilik çok gereksiz.
Hocam ben pssr(doğru mu yazdım bilmiom )teknolojisini daha tam olarak normal kapasitesinde kullanamadığına dair yazılar gördüm forumlarda, yt inceleme videolarında da bi fark yok denecek kadar az fikrimce. Kendi gözünüzle görmediğiniz sürece emin olamazsınız ve en büyük sorun fiyatı. Fazladan 3-4k olsaydı kimse bu kadar düşünmezdi pro alıp geçerdi ama fiyat farkı çok, zaten 3-4 yıla ps6 çıkacak gibi o zamana kadar PS5 yeterince tatmin eder diye düşünüyorum.