GTA 6 için PS5 Pro alınır mı?

Ben olsam PS5 alırdım ama tabii tamamen bütçeyle alakalı bir şey PS5 Pro alınabilir mantıklı 35k bandına rahat bulurusn.

@Grim Reaper hocam izledigime gore ally X çok manyak bir şey yeni AC oyununda Ray Tracing açıkken bile 45 FPS ustu veriyor ki VRR ekranı var sanırım ally X alacağım cidden o istediğim deneyimi sunuyor gibi.

@Grim Reaper hocam izledigime gore ally X çok manyak bir şey yeni AC oyununda Ray Tracing açıkken bile 45 FPS ustu veriyor ki VRR ekranı var sanırım ally X alacağım cidden o istediğim deneyimi sunuyor gibi.
Hocam Ally X parasına 1440p oyun oynayacak sistem kurarsınız ben hiç önermiyorum. El konsollarını ben de çok seviyorum ama Gta 6 gibi oyunlar o cihazda çok zor. Küçücük ekranda oyun oynayacaksanız bunun ikinci seçenek olması gerek bence 27 inç monitörle aynı keyifi alamazsınız ha tabii bağlayıp kullanabilirsiniz ama dediğim gibi 1440p oynamak varken 1080p'de oyun oynanmaz bence. Yine de kendi paranız ama bence dediğim gibi yapın derim.

Onun yerine slim de alabilirsiniz ama fps ve grafik anlamında azıcık da olsa artsın diyorsanız pro tabikide.

Hocam PS5'te 30 FPS oynayacağınıza o paraya sistem dizin daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…