GTA 6 için PS6 beklenir mi?

Hocam yarına çıkacağımızın garantisi yok neden kasım 2027'ye kadar bekleyesiniz? Ayrıca kasım 2027'de de hemen alabilmek zor çünkü stok olmuyor. Siz bugünden PS5 Pro alın yurt dışından. Sarı site üzerinde 30-35k aralığında bulursunuz ya da kendiniz alabilme imkanınız varsa 28-30k arasına da bulabilirsiniz. PS5 30FPS olsa da Pro'da 60FPS olma ihtimali var. Zaten çabuk elden çıkıyorlar 1, 5-2 sene PS5 Pro'da oynayıp sonra PS6 alıp oradan devam edersiniz bu sürede PS6 versiyonunu Rockstar çıkarır.

PS6'ya daha var. 2026'da asla çıkmaz daha Pro modeli yeni çıkardılar. 2027 ortalarında çıkar bence ama en en iyi ihtimal 2027 başlarında çıkacaktır. Yani beklenmez. İlla iyi bir deneyim istiyorsanız PS5 Pro alın ama almazsanız da çok üzülmeyin Slim kasada da 1080p 60 Fps muhtemelen çalışacaktır Gta 6.
60 fps oynatsa bana yeter be hocam ama büyük ihtimalle 30 oynatır

60 fps oynatsa bana yeter be hocam ama büyük ihtimalle 30 oynatır
O zaman Pro alın hocam. Ama muhtemelen Slim 60 oynatacaktır 4k kullanmayacaksanız. 1080p için PS5'in donanımı o kadar güçsüz değil performans ayarında 60 Fps her an olmasa da çoğunlukla alınabilecek gibi duruyor. Ha ben riske atmak istemiyorum ya da 4k oynayacağım derseniz PS5 Pro alın iyi de bir TV varsa çok sarar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı