GTA 6 için rakip olarak tanıtılan Paradise Ruslar tarafından yapılan bir kripto dolandırıcılığıymış.

Smuya

Hectopat
Makaleler
16
Bu fragman üzerindeki araç ve markaların lisanssız olduğu iddia edildi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada fragman çok sahte duruyor zaten belirtmek istedim.

Sonrasında ise bu sitedeki adres bilgilerinin sahte olduğu ortaya çıktı. Şirket sahipleri konumun yanlış gösterildiğini doğrulasalar da şirketin doğru olduğunu savundular ve yine de nihai bir adres vermekten kaçındılar.

Ancak olayın asıl büyük noktası kripto dolandırıcılığı kısmında yatıyor, Telegram üzerinden dağıtılan ParadiseTap oyundaki eşyaları satın almak veya gerçek hayat için paraya dönüştürülmek için kullanılabilecekti. Şu an 100 bin ParadiseTap 500 dolar ediyor. Bu sistemin yatırımcıları çekmek için yapılan bir tuzak olduğu düşünülüyor.

GTA 6 üzerinden söz açılmışken siz GTA 6 Online konusunda ne düşünüyorsunuz ve elbette bu konu hakkında düşüncelerinizi duymak isterim. Bence GTA V Online ile zaten sınırları zorladılar ve GTA 5 Online seviyesine gelene kadar da GTA 7 çıkış tarihi aralanır.

Kaynak: GTA 6'nın rakibi, Rus kripto dolandırıcısı çıktı!

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fragman üzerindeki araç ve markaların lisanssız olduğu iddia edildi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada fragman çok sahte duruyor zaten belirtmek istedim.

Sonrasında ise bu sitedeki adres bilgilerinin sahte olduğu ortaya çıktı. Şirket sahipleri konumun yanlış gösterildiğini doğrulasalar da şirketin doğru olduğunu savundular ve yine de nihai bir adres vermekten kaçındılar.

Ancak olayın asıl büyük noktası kripto dolandırıcılığı kısmında yatıyor, Telegram üzerinden dağıtılan ParadiseTap oyundaki eşyaları satın almak veya gerçek hayat için paraya dönüştürülmek için kullanılabilecekti. Şu an 100 bin ParadiseTap 500 dolar ediyor. Bu sistemin yatırımcıları çekmek için yapılan bir tuzak olduğu düşünülüyor.

GTA 6 üzerinden söz açılmışken siz GTA 6 Online konusunda ne düşünüyorsunuz ve elbette bu konu hakkında düşüncelerinizi duymak isterim. Bence GTA V Online ile zaten sınırları zorladılar ve GTA 5 Online seviyesine gelene kadar da GTA 7 çıkış tarihi aralanır.

GTA VI online tarihin gördüğü en iyi online oyunlardan biri olacaktır. 11 yıllık GTA V Online halen ciddi oynanıyorken yeni nesil cilalı bir oyun uçar gider.

Bu oyunla ilgili inanılmaz bir scam muhabbeti görmüştüm. Youtube hesabına bir girip bakmıştım. Yorumlar iyi değil.

Ruslar son 2 yıldır dünyanın çoğu yerinde dışlanıyor. Sporcuları ve sanatçıları bile uluslararası yarışmalardan, konferanslardan banlıyorlar. Belki bu olay da öyle bir şeydir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı