GTA 6 için Xbox series s/x mi, PlayStation 5/5 Pro mu?

Tar21

Centipat
Daha fazla  
Performans ve kalite için aralarında fark olacağı muhtemel. Sizce en iyi deneyim için hangisini almalıyım, fikirleriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şİmdi PS3 ve XBOX 360'da, GTA V mesela güzel çıkmıştı. Bence çok iki konsolda da çalışır ama GTA dışında güzel oyunlar PS 5'te var. XBOX'ta da GTA dışında ucuza oyun oynarsın.

Bunlar doğrulanmış bilgiler değil bilginize.
Değil zaten. Nasıl Slim'de 30 Fps çalışacağı doğrulanmış değilse bu da öyle. Ama yüzde 90 böyle olacaktır Pro konsol alan adama gidip performans ayarda 60 Fps ya da kalite modunda 30 Fps sunamazsın. Slim sahibi insanlara da 30 Fps dayatırlarsa oyuncu kaybederler ki PS5 30 Fps'yi aşamayacak kadar güçsüz bir konsol değil 60 Fps illaha oynatacaktır.

Öyleymiş gibi yazmışsınız, bence diye eklemelisiniz o zaman cümlenin başına.

Nasıl Slim'de 30 Fps çalışacağı doğrulanmış değilse bu da öyle. Ama yüzde 90 böyle olacaktır Pro konsol alan adama gidip performans ayarda 60 Fps ya da kalite modunda 30 Fps sunamazsın. Slim sahibi insanlara da 30 Fps dayatırlarsa oyuncu kaybederler ki PS5 30 Fps'yi aşamayacak kadar güçsüz bir konsol değil 60 Fps illaha oynatacaktır.
Sanmıyorum 60 FPS oynatabileceğini. 30 FPS kilitli olacaktır tüm konsollarda.

Öyleymiş gibi yazmışsınız, bence diye eklemelisiniz o zaman cümlenin başına.

Sanmıyorum 60 FPS oynatabileceğini. 30 FPS kilitli olacaktır tüm konsollarda.
Zaten yazdığım yazıda hedefleyecektir diye o yüzden yazdım kesinmiş gibi konuşmadım. Pro her türlü 60 Fps oynatacak onun kaçarı yok. Slim'in ya da Series X'in de 30 Fps oynatma olasılığı da pek yok gibi Rx 6700 ayarında bir güce sahip bu konsollar bu güç de 1080p performans ayarları için gayet yeterli. Rockstar zaten optimizeyi de iyi yapacaktır. Onu da geçtim tüm dünyaya satmak istedikleri bir oyunu 30 Fps zorunlu çıkartırlarsa kitle kaybederler herkes oyunu heyecanla beklemiyor beklemeyen kitleye de satabilmeleri gerek.

Zaten yazdığım yazıda hedefleyecektir diye o yüzden yazdım kesinmiş gibi konuşmadım. Pro her türlü 60 FPS oynatacak onun kaçarı yok. Slim'in ya da Series X'in de 30 FPS oynatma olasılığı da pek yok gibi RX 6700 ayarında bir güce sahip bu konsollar bu güç de 1080p performans ayarları için gayet yeterli. Rockstar zaten optimizeyi de iyi yapacaktır. Onu da geçtim tüm dünyaya satmak istedikleri bir oyunu 30 FPS zorunlu çıkartırlarsa kitle kaybederler herkes oyunu heyecanla beklemiyor beklemeyen kitleye de satabilmeleri gerek.

30 olur muhtemelen işlemci ve oyunun zorunlu. Rtgi açmasi nedeniyle Pro'da daha net gorsel stabil 30 olur digerlerinde daha düşük stabil olmayan 30 olur Pro'da anca FSR4 geliyor 2026 başında o şekilde 60 FPS olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı