GTA 6 kaç TL olacak?

Yok ya ne kahini benim tahminlerim daha isabetli.
1,5 yıla Sayın Erdoğan Allah'ın rahmetine kavuşacaktır. Sonra ana muhalefet lideri yine seçimi kazanamaz daha doğrusu hükümeti kuramaz. Amerika ve Rusya olaya el atar ve ülkemizde ki çeşitli ırk ve azınlıklar iç savaşa yol açar. Bundan dolayı ekonomik açıdan enflasyon Venezuelle'nın rekorunu geçerek tanrı katına çıkar. Bu şirket bu oyunu yapana kadar olabilecek durumları tahmin etmek ancak benim gibi liyakatli bir kahinin elinden geçer. Rica ediyorum.

Son düzenleme:
Yok ya ne kahini benim tahminlerim daha isabetli.
1,5 yıla Sayın Erdoğan Allah'ın rahmetine kavuşacaktır. Sonra ana muhalefet lideri yine seçimi kazanamaz daha doğrusu hükümeti kuramaz. Amerika ve Rusya olaya el atar ve ülkemizde ki çeşitli ırk ve azınlıklar iç savaşa yol açar. Bundan dolayı ekonomik açıdan enflasyon Venezuelle'nın rekorunu geçerek tanrı katına çıkar. Bu şirket bu oyunu yapana kadar olabilecek durumları tahmin etmek ancak benim gibi liyakatli bir kahinin elinden geçer. Rica ediyorum.
Hocam tarafsız biri olarak söyleyeceğim, ilk bastakiler olabilir gelse de iç savaşın çıkmamasını ümit ediyorum ve Venezuela olayının gercekleşmeyeceğini düşünüyorum opsiyonel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence TL yerine dolar bazında konuşmak daha doğru olur çünkü 2 yıl önce 60 dolarlık oyun 600TL idi şimdi 2000TL bende o yüzden 70 dolar diyorum hatta 80 dolardan çıkabilir GTA6'nın devrimi sadece oyun düzeyinde olmayabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı