GTA 6 nasıl bir sistem ister?

Tavsiye edilen sistem gereksinimleri RAM kısmında 32 görmemiz çok muhtemel, zira 16 artık yeterli gelmiyor.

Hocam ben daha anakartımı yeni 16 GB RAM yaptım. Ekstra olarak da anakartım maksimum 16 GB destekliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence 6-8 FPS alır, en düşük ve 1080p ayarlarda.

Bu oyun uğruna bilgisayar almaya değer olacak, NVIDIA 5060ları hazırlasa iyi olur.

Daha fazla pazar payı için optimizasyonun iyi olacağını düşünüyorum. Dediğim kartlar şu an piyasadaki en yaygın kartlardan ikisi. Rockstar elbet bunu dikkate alacaktır. Oyunun 2018-19 da yapılmaya başlandığını varsayarsak minimum 2060 3050 gibi söylemler saçmalıktan ibaret kalıyor fikrimce.

RTX 4070 ve i7 13700 le kac FPS alırım acaba.

Rdr2 daha GTA5 piyasada yokken geliştirilmeye başlandı ve hala en gerçekçi oyun diyebiliriz(fizik ve grafikler açısından en azından) ve hayli ağır da bir oyun. Yani belirttiğim gibi: Nvidia 5060 ları hazırlasa iyi olur. Rockstar en iyi oyunları yapan firma olarak kabul ediliyor ve daha çok oyuncuya ulaşmam uğruna kaliteden ödün vereceğini sanmıyorum. GTA5 i çıktığı yıllarda çok az kişi oynayabiliyordu.

Sistem gereksinimlerinin abartıldığını düşünüyorum. RDR2 ve GTA V kadar başarı yakalarsa güzel olur. Minimum 1660S ya da RX 590 ister bence.

Az kişinin bilgisayarı kaldırıyordu o zamanlar, ah be.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…