Tavsiye edilen sistem gereksinimleri RAM kısmında 32 görmemiz çok muhtemel, zira 16 artık yeterli gelmiyor.
Hocam ben daha anakartımı yeni 16 GB RAM yaptım. Ekstra olarak da anakartım maksimum 16 GB destekliyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Tavsiye edilen sistem gereksinimleri RAM kısmında 32 görmemiz çok muhtemel, zira 16 artık yeterli gelmiyor.
Ahahaha ciddi mi bu yorum?
Bu mantıkla PS4 7 sene daha kullanılır günümüz şartları sistemlerine bakın şurada 2-3 sene RTX 3050 bile anca Low ayarda oyun açacak.
Arkadaşlar GTA 6 çıksa tahmininizce nasıl bir sistem ister?
Şöyle bir durum olur belki.Bu laptop kaldırır mı i7 7 nesil 16 GB RAM 1050 Ti.
Bence 6-8 FPS alır, en düşük ve 1080p ayarlardaSanmıyorum En düşük ayarlarda bile 20-30FPS zor alırsınız.
Bu oyun uğruna bilgisayar almaya değer olacak, Nvidia 5060 ları hazırlasa iyi olur.Millet oynayacak bu oyunu.Minimum 1060-1650 bir kart ister.
Bence 6-8 FPS alır, en düşük ve 1080p ayarlarda.
Bu oyun uğruna bilgisayar almaya değer olacak, NVIDIA 5060ları hazırlasa iyi olur.
Rdr2 daha GTA5 piyasada yokken geliştirilmeye başlandı ve hala en gerçekçi oyun diyebiliriz(fizik ve grafikler açısından en azından) ve hayli ağır da bir oyun. Yani belirttiğim gibi: Nvidia 5060 ları hazırlasa iyi olur. Rockstar en iyi oyunları yapan firma olarak kabul ediliyor ve daha çok oyuncuya ulaşmam uğruna kaliteden ödün vereceğini sanmıyorum. GTA5 i çıktığı yıllarda çok az kişi oynayabiliyordu.Daha fazla pazar payı için optimizasyonun iyi olacağını düşünüyorum. Dediğim kartlar şu an piyasadaki en yaygın kartlardan ikisi. Rockstar elbet bunu dikkate alacaktır. Oyunun 2018-19 da yapılmaya başlandığını varsayarsak minimum 2060 3050 gibi söylemler saçmalıktan ibaret kalıyor fikrimce.
Az kişinin bilgisayarı kaldırıyordu o zamanlar, ah be.Rdr2 daha GTA5 piyasada yokken geliştirilmeye başlandı ve hala en gerçekçi oyun diyebiliriz(fizik ve grafikler açısından en azından) ve hayli ağır da bir oyun. Yani belirttiğim gibi: Nvidia 5060 ları hazırlasa iyi olur. Rockstar en iyi oyunları yapan firma olarak kabul ediliyor ve daha çok oyuncuya ulaşmam uğruna kaliteden ödün vereceğini sanmıyorum. GTA5 i çıktığı yıllarda çok az kişi oynayabiliyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.