Dead Island 2Onun sebebi GTA IV rezalet bir optimizasyona sahipti ondan. Birde GTA V'in ekstrem grafik bolumu var, oradaki ayarlari acabilmek icin saglam PC gerekiyor bugun bile. Oyunlarin optimizasyonlari gelisiyor kismina katilmiyorum tam tersine hepsi daha da kotuye gidiyor. Ilk cikisini duzgun optimizasyonla yapan oyun yok bu yil PC'de.

Bence,
1080p 60FPS orta/yüksek ayarlarda, RTX 3060 veya RX 6600 XT, 16 GB RAM isteyebilir.
1080p üstü ve yüksek kalite ayarlarında ne olur bilemem.
Dead Island 2
Dead ısland 2
Neyse 3070 alırım yetmezse şu an 3050 ile idare edeyim 2 sene.
Hocam zaten 2020 yılından beri çoğu oyun 16 GB RAM istiyor.
Haklısınız ama bence 1080P'de uzun bir süre daha 16 GB yeterli olacak.
Ama 1080p üstü için 16 GB sınırı çoktan aşıldı zaten.
Yine de 1080P'de GTA V'ı 16 GB'ı geçebilir, bu konuda iddialı olamam GTA bu
Öyleydi, ondan sonra başka geliştirici ipleri eline aldı falan fişmekan yılan hikayesine döndü ama çıkışı iyi oldu. Senenin iyi çıkan tek oyunu sanırımO oyun 10 yildir gelistirilmiyor muydu yaCikisini bile gormemisim o derece.
Yok, aksine iyi. O yüzden söyledim zaten.Kötü mü optimizasyonu?
Onun sebebi GTA IV rezalet bir optimizasyona sahipti ondan. Bir de GTA V'in ekstrem grafik bölümü var, oradaki ayarlari acabilmek icin saglam PC gerekiyor bugün bile. Oyunlarin optimizasyonlari gelisiyor kismina katilmiyorum tam tersine hepsi daha da kotuye gidiyor. Ilk cikisini duzgun optimizasyonla yapan oyun yok bu yil PC'de.
Bu yeni çıkan Hogwarts Legacy isimli oyunun testi 2019'ta çıkan giriş seviyesi GTX 1650'de rahat oynatıyor orta ayarlarda 40-45 FPS'de
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.