GTA 6 Ne Zaman Çıkar ?

Red Dead Redemption 2 2019 yılında PC'ye çıksa büyük bir ihtimal 2020'de Gta 6'nın duyurusunu görürüz. 2019'ta RDR 2 PC'ye çıkışını duyursa ama çıkmasa bu süre biraz daha uzayabilir. Ha Red Dead Redempiton 2 PC'ye çıkmasa önümüzdeki sene Gta 6'nin ilk duyurusunu görebiliriz. RDR ilk oyunu 2009'ta duyurulup 2010'da çıkışını gerçekleştirmişti. Bundan hemen bir sene sonra GTA 5 duyuruldu ve 2 sene sonra 2013'te çıkışını gerçekleştirdi. Bu eylül ayında 5. yılını dolduracak GTA 5. GTA 4 çıktıktan 5 sene sonra çıkmıştı GTA 5. Benim şahsi düşüncem oyunun 2019 senesinde duyurulacağı, 2021 veya 2022 gibi çıkacağını düşünüyorum. Oyun Vice City'de geçer büyük ihtimalle. Çünkü bir o kaldı ana şehir olarak yenilenmeyen.

Benim tahminim PS5 çıkmasına yakın tarihlerde gelecektir. 2020'ye tekabül ediyor aşağı yukarı. PC sürümü için 2 yıl daha bekletirler ama herhalde. :D

Bence PS4 ve XBOX one'ın son oyunu olacak ondan kısa bir süre sonra yeni XBOX ve PS gelicek aynı oyunu aynı adama tekrar tekrar satmış olacaklar , bunu GTA V 'de yapmışlardı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı