GTA 6 PS3'e gelir mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Firmaların birkaçı PS3 ve XBox 360 için oyun desteğini kesti. Bir süre sonra hepsi desteğini keser.

Yeni Çıkanların bazılarında başladılar ps3 için üretmemeye . Çünkü Ps3 için oyun üretimi 4 e göre daha zorlu bir yapım gerektiriyor. Kısa bir sürede ps3 için oyun üretilmemeye başlancaktır. Ps4 ün Genel piyasasında bakıldığında olaya ucuz çıkma nedeni de bir bakıma bunu tetikler vaziyette

iphone 6 yeni çıkmışken "ben iphone 7'yi bekliyorum" diyebilcek kadar ileri görüşlü bir toplumumuz varken, bu konu başlığına pek şaşırmadım. (Kesinlikle yargılamıyorum bu arada). Ancak neredeyse 5-6 yılda bir yeni oyun çıkaran GTA serisine Playstation 3'ün ömrünün yeteceğini pek öngörmüyorum şahsen.

Arkadaşlar, aklıma takılan bir soru gerçekten. PS 3'e GTA 6 gelir mi? Çünkü bence GTA 5 ile PS 3 sona ulaştı gibi geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?

Kanka anca PS4 ve PS 5 çıkacak. Çünkü mesela GTA 5 PS4'e çıktı, ayrıca PS 3'e çıktı. Bu sefer PS 5'e çıkacak. PS4'e çıkacak ama daha GTA 6'yı görür müyüz bilemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı