GTA 6 PS5'de 30 FPS olmayacak mı?

PS5 30 FPS oynatmiksa PS5 sürümü çıkmaz Pro'ya falan çıkar PS5 minimum 30FPS oynatır o güçte.

PS5 ile PS5Pro aynı konsollar ama farklı donanımdalar.
Ana odak PS5 Pro olur.

GTA6'nın öyle aşırı grafikli ve sistemleri zorlayan bir oyun olacağını düşünmüyorum. Sonuçta piyasada en fazla bulunan kartlar 3060 4060 falan. GTA 6 da bunlara optimize bir oyun olacaktır ve PS5 ede 60 FPS gelebileceğini düşünüyorum tabii 2K falan değil 1080p civarı.

Fragmana bakınca öyle devrimsel derecede bir grafik yok diğer oyunların grafik kalitesi ne kadar ise o da o kadar olur.

Buradaki tek nokta çözünürlük yada grafik değil 60 FPS olması için tek çözünürlük grafik düşürmek yetmez fragmandan anladığım kadarıyla canlı bir şehir havası verecekler oyuna bu hava içinde bol bol NPC'ler olacak ki fragmandada gözüküyor 60 FPS'de şehir canlılığını bol bol arabaları trafiği NPC'leri veremezsin yani 60 FPS modu olsa bile birçok kişi 30 FPS oynayacaktır bu oyunu.

Ben şahsen kesin olarak PS5 ve PS5 pro´nun 4K30FPS vereceğini düşünüyorum. Belki PS5pro´da upscale teknolojisi sayesinde 60FPS verebilir. Onun dışında bence her ikisinde de 2K 60FPS verecektir.

Çok zor hocam 2K 60 FPS'i Slim ve fat modellerinin çalıştırmasına imkan vermiyorum PS5 Pro upscale teknolojisi ile 2K 60 FPS çalıştırabilir belki.

Buradaki tek nokta çözünürlük ya da grafik değil 60 FPS olması için tek çözünürlük grafik düşürmek yetmez fragmandan anladığım kadarıyla canlı bir şehir havası verecekler oyuna bu hava içinde bol bol NPC'ler olacak ki fragmandada gözüküyor 60 FPS'de şehir canlılığını bol bol arabaları trafiği NPC'leri veremezsin yani 60 FPS modu olsa bile birçok kişi 30 FPS oynayacaktır bu oyunu.

30 limit 40 50 de bulur.
Oyunun dış mekanları FPS'i düşürür.

Çok zor hocam 2K 60 FPS'i Slim ve fat modellerinin çalıştırmasına imkan vermiyorum PS5 Pro upscale teknolojisi ile 2K 60 FPS çalıştırabilir belki.
2k 60 FPS çalıştıramaz muhtemelen ama 1080'de kesinlikle 60 çalıştıracaktır. Rockstar gidip milyonlar satacak oyunu sırf konsola çıkartıp üstüne 30 FPS yapmazlar oyuncu kaybederler. Ve birinci sayfadaki arkadaşın söylediği gibi millet 3060 3070 gibi kartları hala çok kullanıyor PS5'in gücü de aşağı yukarı bu kartlarla aynı. Konsola özel optimize yapıldığını da unutmamak lazım çıkan oyunlar çoğu zaman bilgisayara göre çok daha stabil ve iyi optimize edilmiş şekilde çıkıyor. Kalite modu 30 Fps olur ama performans modunda asla 60'tan aşağı düşmezler.

Belli olmadı hocam sadece birçok kişi 30 FPS çalışacağını tahmin ettiği için konu sahibi böyle demiş.

Evet herkesin on yargılı bakması sinirimi bozuyor sonuçta bu oyun gercek hayat grafikleri olmayacak.

2k 60 FPS çalıştıramaz muhtemelen ama 1080'de kesinlikle 60 çalıştıracaktır. Rockstar gidip milyonlar satacak oyunu sırf konsola çıkartıp üstüne 30 FPS yapmazlar oyuncu kaybederler. Ve birinci sayfadaki arkadaşın söylediği gibi millet 3060 3070 gibi kartları hala çok kullanıyor PS5'in gücü de aşağı yukarı bu kartlarla aynı. Konsola özel optimize yapıldığını da unutmamak lazım çıkan oyunlar çoğu zaman bilgisayara göre çok daha stabil ve iyi optimize edilmiş şekilde çıkıyor. Kalite modu 30 Fps olur ama performans modunda asla 60'tan aşağı düşmezler.
En haklı yorum.

Evet herkesin on yargılı bakması sinirimi bozuyor sonuçta bu oyun gercek hayat grafikleri olmayacak.

PS5 ve Series X'in donanımlarında bariz birçok problem var hocam Starfield Final Fantasy gibi oyunlar bile 60 FPS veremedi doğru düzgün GTA 6 da düzgün bir seviyede veremeyecek bence ön yargı olması normal.
Bencede 60 fps modu olur ama üsttede yazdığım gibi oyundan çok şeyi götürecektir bu yüzden insanlar yinede 30 fps'te oynar.

PS5 ve Series X'in donanımlarında bariz birçok problem var hocam Starfield Final Fantasy gibi oyunlar bile 60 FPS veremedi doğru düzgün GTA 6 da düzgün bir seviyede veremeyecek bence ön yargı olması normal.

Bencede 60 fps modu olur ama üsttede yazdığım gibi oyundan çok şeyi götürecektir bu yüzden insanlar yinede 30 fps'te oynar.
Reis haklısın o konularda ama burada bahsettiğimiz şirket koskoca rockstar games yani? çok yanlış düşünüyorsunuz.

Med ayarlarda 60 verir diye tahmin ediyorum. Sonuçta oyunu Rockstar yapıyor diye teknoloji çağ atlamadı mevcut yeni nesil oyunlardan aşırı farklı bir grafik yapmayacaklar. O yüzden 1080p medium ayarlarda 60 alır diye tahmin ediyorum. 30 FPS kimse oynamaz şu saatten sonra o kadar göze batıyor ki oyundan tad alınmıyor. 10 pixel olsun yine de 60 Fps olsun diyecektir çoğu kişi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı