GTA 6 PS5'de 30 FPS olmayacak mı?

Reis haklısın o konularda ama burada bahsettiğimiz şirket koskoca Rockstar Games yani? Çok yanlış düşünüyorsunuz.

Hocam Rockstar Games olsa ne fark eder adamların elinde sihirli değnekmi var? Donanımlar belli işler belli PS ve Xbox kendi şirketlerine bile çok daha düşük seviye oyunları 60 FPS çalıştıramiyorken Rockstar Games nasıl çalıştırsın? Kendi konsoluna kendi oyununu 60 FPS yapamamış bu adamlar.

Med ayarlarda 60 verir diye tahmin ediyorum. Sonuçta oyunu Rockstar yapıyor diye teknoloji çağ atlamadı mevcut yeni nesil oyunlardan aşırı farklı bir grafik yapmayacaklar. O yüzden 1080p medium ayarlarda 60 alır diye tahmin ediyorum. 30 FPS kimse oynamaz şu saatten sonra o kadar göze batıyor ki oyundan tad alınmıyor. 10 pixel olsun yine de 60 FPS olsun diyecektir çoğu kişi.

Yani dediğiniz gibi kaliteden kısarlar biraz ama 60 yaparlar 30 olursa oynanmaz oyuncu kaybederler.

Yani dediğiniz gibi kaliteden kısarlar biraz ama 60 yaparlar 30 olursa oynanmaz oyuncu kaybederler.

30 FPS olayını çok abarttınızı düşünüyorum Xbox One PS4 neslinde 900p 30 FPS de deli gibi oynadılar RDR2'i insanlar FPS çözünürlük falan fasa fiso kaliteli oyun her türlü oynanır.

Konuyu GTA 6 PS5'ten cahil topluluğa nasıl getirdiniz çözemedim size göre 60 FPS çalışacak diyen insanlar zeki oluyorda 30 FPS çalışacak diyen adamlar cahilmi oluyor. :D

Tamam hocam siz mutlu olun 60 fps çalışacak bu oyun siz mutlu olun yeter

30 FPS olayını çok abarttınızı düşünüyorum Xbox One PS4 neslinde 900p 30 FPS de deli gibi oynadılar RDR2'i insanlar FPS çözünürlük falan fasa fiso kaliteli oyun her türlü oynanır.
O dönemle bu dönem bi mi? O zaman alalım oyunu 15 Fps'ye yılan oyunu oynar gibi oynarsınız artık Gta'yı. Online'da 120 Fps alan adamın teki gelip oyunu dar etsin ara sahneler drop yesin hayal ederek oynarsınız artık. RDR2 PS4 için çıktığında yıl 2018'di arada 7 sene fark var az mı? O dönem zaten muhtemelen Rdr2 konsol özel oyunuydu millet mecbur oradan oynadı. Gow 2018 ve Tlou için de aynı mevzu geçerli. Kimse kendi 30 Fps tercih etmez.

O dönemle bu dönem bir mi? O zaman alalım oyunu 15 FPS'ye yılan oyunu oynar gibi oynarsınız artık GTA'yı. Online'da 120 FPS alan adamın teki gelip oyunu dar etsin ara sahneler drop yesin hayal ederek oynarsınız artık. RDR2 PS4 için çıktığında yıl 2018'di arada 7 sene fark var az mı? O dönem zaten muhtemelen RDR2 konsol özel oyunuydu millet mecbur oradan oynadı. GoW 2018 ve TLOU için de aynı mevzu geçerli. Kimse kendi 30 FPS tercih etmez.

Ben 30 FPS iyidir güzeldir demedim oyun kaliteli olduğu sürece her türlü 30 FPS de olsa 40 FPS de olsa 50 FPS de olsa 60 FPS de olsa oynanır dedim burada olay kalite yoksa tabiikide yüksek FPS'ler daha iyidir niye düşük fps'i öveyim.

Rockstar zaten Online ile hikaye modunu oynayan insanlar için farklı seçenekler sunacaktır ben ne yapayım Online'da grafik kalitesini? 60 FPS modu seçerim daha düşük grafikte oynarım hikaye modunu oynayan adam 30 FPS de kaliteli görüntülerle daha canlı bir şehirde oynar oyunu.

Konuyu GTA 6 PS5'ten cahil topluluğa nasıl getirdiniz çözemedim size göre 60 FPS çalışacak diyen insanlar zeki oluyorda 30 FPS çalışacak diyen adamlar cahilmi oluyor. :D

Tamam hocam siz mutlu olun 60 fps çalışacak bu oyun siz mutlu olun yeter
Arkadaştan bağımsız olarak söylüyorum muhtemelen 60 çalışacaktır hocam. Söylediğim gibi şu devirde 30 Fps oyun oynamaz millet kolay kolay. Hadi seven kitle oynadı diyelim oyuna aşık olmayan kitle de oynamayı deneyecektir bu oyunu. Adamın zaten sevip sevmeyeceğini bilmediği bir oyunu kalkıp en yüksek 30 Fps yaparsanız o adamın oyundan bıkma şansı baya artar. İadeyi basar gider ya da satın bile almaz. Rockstar müşteri kaybetmek istemeyecektir bu oyundan voleyi vuracaklar çünkü. Ve söylediğim gibi teknoloji belli yapacakları grafik diğer oyunların çok çok üstüne çıkmayacak. İlla bir şekilde 60 Fps yaparlar o oyunu ekstra 30 Fps fark yaratmak o kadar zor bir iş değildir bence.

Arkadaştan bağımsız olarak söylüyorum muhtemelen 60 çalışacaktır hocam. Söylediğim gibi şu devirde 30 FPS oyun oynamaz millet kolay kolay. Hadi seven kitle oynadı diyelim oyuna aşık olmayan kitle de oynamayı deneyecektir bu oyunu. Adamın zaten sevip sevmeyeceğini bilmediği bir oyunu kalkıp en yüksek 30 FPS yaparsanız o adamın oyundan bıkma şansı bayağı artar. İadeyi basar gider ya da satın bile almaz. Rockstar müşteri kaybetmek istemeyecektir bu oyundan voleyi vuracaklar çünkü. Ve söylediğim gibi teknoloji belli yapacakları grafik diğer oyunların çok çok üstüne çıkmayacak. İlla bir şekilde 60 FPS yaparlar o oyunu ekstra 30 FPS fark yaratmak o kadar zor bir iş değildir bence.

Haklısınız hocam zaten başından beri bende 60 FPS olacaktır diyorum ama olay burada GTA 6'nın ana olaylarını kaybedecek olması PS5 ve Series X'in en büyük sorunları işlemcileri ve yine diyorum bu işlemciler yüzünden Rockstar ne yaparsa yapsın 60 FPS'de o şehir canlılığını veremeyecektir grafik çözünürlük iyi olur orası ayrı ama başka şeylerden kısılacaktır Cyberpunk'un 60 FPS ve 30 FPS'deki şehir canlılığına bakarsanız anlarsınız dediğimi.

İnsanlar neyin kafasını yaşıyor, anlamıyorum. PS5 çıkalı neredeyse 5 yıl olmuş; yani konsol ömrünün yarısından fazlasını tamamlamış. Adamların ne yapmasını bekliyorsunuz? Rockstar, 5 yıllık, eskimiş, ömrünün yarısından fazlasını tamamlamış bir cihaza oyun çıkaracak, farkındasınız değil mi? PS5 30 FPS sabit olursa, gayet başarılı olur. Biraz mantıklı yaklaşın. Adamlar sihir ile yapmıyor bu işi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı