GTA 6 RTX 2060 ile oynanabilir mi?

Oyuncuların genel kitlesi şu an GTX 1650-RTX 3060 aralığında bulunan kartları kullanıyorlar. Herkes GTA 6'nın deli dehşet grafiklerle çıkıp sadece 4090'da oynanabileceğini falan sanıyor. Eğer böyle bir şey yaparlarsa oyunu satamazlar.

Kendi adımıza konuşalım, yabancılar için ekran kartı problemi yok, Türkler ise oyuna para vermez korsan oynar bu yüzden yükler olmadı siler.

Zaten neredeyse hiçbir oyunun Türkçe yaması çıkmamasının sebebi bu yüzden, Türkler nasıl olsa korsan oynuyor neden yama çıkaralım diyorlar sonuna kadar da haklılar.

Resident Evil 4 aldım 600 küsur lira verdim Türkiye'de bu oyuna para veren insan sayılıdır.

GTA 6 grafiklerinin RDR 2 grafiklerinin bir tık üstünde olacağını düşünüyorum. RTX 2060'ın oynatmama ihtimali yok ama hangi ayarlarda ne kadar FPS alacak, onu göreceğiz.

Kendi adımıza konuşalım, yabancılar için ekran kartı problemi yok, Türkler ise oyuna para vermez korsan oynar bu yüzden yükler olmadı siler.

Zaten neredeyse hiçbir oyunun Türkçe yaması çıkmamasının sebebi bu yüzden, Türkler nasıl olsa korsan oynuyor neden yama çıkaralım diyorlar sonuna kadar da haklılar.

Resident Evil 4 aldım 600 küsur lira verdim Türkiye'de bu oyuna para veren insan sayılıdır.
Yurt dışında da öyle deli dehşet sistem toplayan insanlar yok. Vardır elbet ama azınlıktadır bizim ülkede de olduğu gibi. Yurtdışında insanlar genelde konsolda oynuyorlar oyunları.

Steam kullanıcılarının genel ekran kartı ortalaması yayınlanmıştı sanırım bir ara. Ve en çok kullanılan ekran kartı RTX 3060 çıkmıştı.

Yurt dışında da öyle deli dehşet sistem toplayan insanlar yok. Vardır elbet ama azınlıktadır bizim ülkede de olduğu gibi. Yurt dışında insanlar genelde konsolda oynuyorlar oyunları.

Steam kullanıcılarının genel ekran kartı ortalaması yayınlanmıştı sanırım bir ara. Ve en çok kullanılan ekran kartı RTX 3060 çıkmıştı.

Hâlâ 1650 çoğunlukta.

Kendi adımıza konuşalım, yabancılar için ekran kartı problemi yok, türkler ise oyuna para vermez korsan oynar bu yüzden yükler olmadı siler.

Zaten neredeyse hiçbir oyunun Türkçe yaması çıkmamasının sebebi bu yüzden, türkler nasıl olsa korsan oynuyor neden yama çıkaralım diyorlar sonuna kadar da haklılar.

Kesinlikle katılıyorum Türkiye'de korsan kullanımı azalmalı, ama fiyatlar malûm herkes bu fiyatları ödeyemiyebiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı