GTA 6 yerine GTA 4 duyurulursa ne olur?

Millet Rockstar'a söver sonra eşek gibi gider o dandik olacak Remake'i alır, oynar ve över.

Remake olursa güzel olur niye öyle diyorsun? Yepyeni oyun motoruyla yapılmış, haritası da genişletilmiş bir GTA 4 Remake satış rekorları kırar.

Dandik olanlar remaster oluyor.
 
Rockstar Games, 7 Aralık'ta GTA 6 yerine GTA 4 remake duyurursa ne olur?

GTA 4 remake çıkarsa tepkiler gelir fakat iyi de satacağını düşünüyorum. Oyunu çoğu kişi sorunlarından dolayı oynayamıyor. güzel bir fizik motoruna ve hikayeye sahip bence, bunun üstüne grafikler de geliştirileceği için oynanır.
 
Remake olursa güzel olur niye öyle diyorsun? Yepyeni oyun motoruyla yapılmış, haritası da genişletilmiş bir GTA 4 Remake satış rekorları kırar.

Dandik olanlar remaster oluyor.
Orijinal GTA 4 oyunundan daha iyi yapabileceklerini sanmıyorum. Olur da 2008 oyunundan daha iyi bile yapsalar mazideki tadı vermez bence.
 
Remake olursa güzel olur niye öyle diyorsun?
Kaliteli Remake gelirse tabii ki de güzel olur fakat Rockstar'ın o konudaki bıraktığı imajın iyi olmadığı açık bir gerçek hocam. Öte yandan Sony'nin Last of Us Part 1'i bir tane bile ara sahne değiştirmeden Remake diye önümüze sunmasına rağmen milletin oyunu aldığını düşünürsek Rockstar'ın da böyle bir kurnazlık yapma ihtimali var.
...haritası da genişletilmiş bir GTA 4 Remake satış rekorları kırar.
GTA Trilogy Definitive Edition bile çıktığı gibi 10 milyon sattıktan veya RDR1'in PS4 portu çoğu ülkede en çok satan 1. oyun sırasına yerleştikten sonra GTA 4 Remake gibi bir işin rekor kırmaması imkansız bence.
Yepyeni oyun motoruyla yapılmış...
GTA 6'da bile hâla daha RAGE kullanıyorlar diye biliyorum. 2008'de bir kere kendilerine özel motor yaptılar ya artık hiç yeni bir motora geçmezler.
 
Taşla sopayla rocktarın binasını basarlara X de yeni çıkacak GTA oyunumuz 7 Aralık'ta göstereceğiz deyip makyajlanmış oyunu yeni diye önümüze sunmazlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı