Arkadaşlar benim en çok istediğim oyunda 2 şehir olsun yeter be!
Zaten GTA San Andreas'da 2 şehir olacakmış ancak konsollar yüzünden olmamış oyleki bir bilgi var.
Sizin söyleminize göre GTA 5 de 2 şehir denilebilir o zaman, Los Santos ve Blaine Country.
San Andreas tek bir şehirdir(ya da eyalet artık her ne derseniz) gördüğünüz tüm haritayı kapsar. Farklı yerler yok yani. İnsanların şehir derken San Andreas, Liberty City, Vice City gibi farklı haritaların tek bir haritada bulunmasını kastediyor.
Sizin söyleminize göre GTA 5'de 2 şehir denilebilir o zaman, los santos ve blaine country.
San Andreas tek bir şehirdir(ya da eyalet artık her ne derseniz) gördüğünüz tüm haritayı kapsar. Farklı yerler yok yani. İnsanların şehir derken San Andreas, liberty City, Vice City gibi farklı haritaların tek bir haritada bulunmasını kastediyor.
Ya kardeşim demek istediğim GTA San Andreas daki liberty City görevinde olduğu gibi şehirler arası geçiş olmadı onu diyorum.
O 3 şehiri ben tek şehir gibi görüyorum.
Ya kardeşim demek istediğim GTA San Andreas'daki liberty City görevinde olduğu gibi şehirler arası geçiş olmadı onu diyorum.
O 3 şehiri ben tek şehir gibi görüyorum.