SadaceKyroth
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Yazılımcı ve Tasarımcı
Hocam bence 80 dolar çok az olur ya çünkü Rockstar isterse oyunu 150 dolar yapsın insanların satın alacağını bildiği için bence en az 100 dolardan çıkarır çünkü şu anki büyük yapım oyunlar zaten 70 dolardan çıkıyor Rockstar bu fiyat sistemini değiştirebilir.
Bir tartışmada biri şöyle bir şey yazmıştı: "çok yüzeysel bakılıyor. GTA 6 çok büyük ihtimalle 100 dolardan satışa sunulacak. Yeni maksimum oyun fiyatı da 100 dolar olacak. Ubisoft, EA gibi firmalar da bu fiyat seviyesini değerlendirecek. İlk başta linç yiyecekler ama sonra ‘gta 6 neden 100 dolar?' sorusu geldiğinde susacağız, çünkü o GTA 6. ancak bu durumun sonucu olarak, diğer firmalar da çıkardıkları tüm oyunları mümkün olan en yüksek fiyattan, yani 100 dolardan satacaklar. Bu da oyunlara zam demek. Şu anda indie oyunlar 20-30 dolar civarında satılıyor. Bu gidişle onların fiyatı da 40-50 dolara çıkacak. Sizce bu iyi mi? Size soruyorum." Ben şahsen GTA 6 için konsol almayı düşünüyorum, yani o kadar oynamak istiyorum bu oyunu. Hatta bir Amerikalı arkadaşıma da sordum, o da bana şöyle dedi: "Yani, haklısın. Bu kadar fazla bir fiyat artışı olmamalı. Ama kimse bunu sorgulamayacak."