@Tim, gerçi Florida'ya da gidemiyoruz. Oyun fragmanından Florida'ya kadar gitmiş olacağız artık, yapacak bir şey yok :D

Fragman iyi güzel de yarısı sosyal medya be abicim. Yani bu gösterilen olaylar bize oyunda ne katacak çok merak ediyorum. Yüksek ihtimalle göreve giderken bir anda twerk atan bir kız görebiliriz.

O anda görevi falan boş ver. Görev azıcık dursun ötede.

Eyvallah GTA VI hype'ı için elle tutulur bir şey geldi karşımıza ama benim gözümde 6/10'luk trailer.

Hocam sizin tam olarak beklentiniz neydi, nasıl bir trailer görmek istiyordunuz? Mesela grafiksel açıdan tatmin oldunuz mu? Gerçi oyunun çıkış yapana kadar çok daha iyi bir görünüme kavuşacağı aşikar. Sadece düşüncenizi merak ettiğimden soruyorum.

Son düzenleme:
Videodaki çoğu şey gerçek hayattan alınmıştı. Diğerleri de böyle bir şey yapmaya kalkar mı acaba?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence timsah da dava açmalı sen git koskoca timsah ol kimsenin izlmiyecegi merak etmediği GTA 6 fragmanında yeral.

Hocam sizin tam olarak beklentiniz neydi, nasıl bir trailer görmek istiyordunuz? Mesela grafiksel açıdan tatmin oldunuz mu? Gerçi oyunun çıkış yapana kadar çok daha iyi bir görünüme kavuşacağı aşikar. Sadece düşüncenizi merak ettiğimden soruyorum.

Grafik açısından tabii ki memnun olmadım. Alan Wake 2 oynuyoruz hani GTA VI fragmanı en fazla CP77 seviyesinde duruyor grafik olarak. 2025-2026 çıkacak oyundan da 2020 grafikleri istemem doğal olarak.

Trailerda görmek istediğim biraz gameplay, aksiyon, getirecekleri yenilikler mesela NPC'lerin ne kadar detaylı ve interaktif olması gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı