GTA 6'nın gelişmiş hava durumu özelliği rafa kalktı

Smuya

Hectopat
Katılım
19 Nisan 2021
Mesajlar
1.888
Makaleler
7
Çözümler
1
Bildiğiniz gibi Rockstar GTA 6 hakkında gelişmiş hava durumu özelliği için çalışıyordu. Bu özellik yeni gelen bilgilere göre kalkmış.

Kaynak:
 
Hype cidden çok yüksek. Herkes bir devrim bekliyor. Bu tür yenilikler oyunu devrim yapabilir ancak. İnşallah daha fazla özellik kaldırmazlar.
 
Optimizasyon için birşeylerden feragat edecekler gibi gözüküyor.

Sırf o PS5 tenekesi oynatsın diye yapıyorlar bunları. Ne güzel GTA V ile PS4 aynı dönemde çıktığı için tüm devrimsel özellikleri kaldıracak güçteydi.

Şimdi PS5 ile GTA VI arasında 5 seneye yakın fark olacak. Bu aleti FSR, Frame Gen bir şekilde oyalayıp güçlü bir PS5 Pro gelmesi şart.
 
GTA IV gibi olmaz umarım. Onu çıkar bunu çıkar diye diye oyunun çıtası gittikçe düştü. Konsollar çalıştırsın diyedir aynı GTA IV de olduğu gibi.
 
Sırf o PS5 tenekesi oynatsın diye yapıyorlar bunları. Ne güzel GTA V ile PS4 aynı dönemde çıktığı için tüm devrimsel özellikleri kaldıracak güçteydi.

Şimdi PS5 ile GTA V'i arasında 5 seneye yakın fark olacak. Bu aleti FSR, Frame Gen bir şekilde oyalayıp güçlü bir PS5 Pro gelmesi şart.

PS5 çok zorlanır mı sizce hocam?
 
Bence GTA V’in üstüne devrim zor değil. Çünkü GTA V güncelleme almış olsa da ham haliyle eski bir oyun ve hissettiriyor bunu.
GTA 5'in üstüne devrim beklemiyorum oyun dünyası üstüne devrim bekliyorum. Rockstar neredeyse her oyununda zamanının oyunlarına göre hep daha üste koydu çıtayı. Red Dead Redemption 2'deki detaylar dönemin hiçbir oyununda halen yok. Bu kadar hype da olunca baya detaylı ve üst düzey bir iş bekliyoruz. Zaten GTA 5'i Red Dead Redemption 2 ile çoktan geçtiler. GTA 6'nın GTA 5'ten daha iyi olması yetmez kısacası.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı