GTA 7 Rockstar Adana'da mı çıkacak?

GTA 7 ne zaman çıkacak? Adana'da mı geçecek? İşte detaylar...
GTA 7 ne zaman çıkacak? Sorusu merak edilen başlıklar arasında yer alıyor. Rockstar Games, Grand Theft Auto serisinde başka bir bölüm üzerinde çalıştığını resmen onaylamasının ardından herkesin sorduğu soru GTA 7 ne zaman çıkacak? Oldu. GTA 7 sistem gereksinimleri ve çıkış tarihi açıklandı mı? GTA 7 Adana'da mı geçecek? GTA 7'ye ait olduğu iddia edilen ekran görüntüleri ortaya çıktı!

GTA 7 ne zaman çıkacak?
Hemen yarın.

GTA 7 Adana'da mi geçecek?
GTA 7'den gelen yeni iddialara göre, önümüzdeki yıllarda piyasaya sürülmesi beklenen yeni seri günümüz Adana'sında geçebilir. İddialara göre Rockstar Games'in son zamanlarda sıfr bir izlemeye başlamasının ardından bir Adana hevesi oluşmuştur ve Adana'ya yeni oyunları için araştırma babında ziyarete gitmişlerdir. Kendilerinden yeni GTA oyunu açıklamaları beklerken şok iddialar ile karşılaştık. Rockstar Games çalışanları cüzdanlarını çaldırdıkları için 3 ay boyunca Adana'da mahsur kalmış ve Adana'yı tam olarak keşfetmişlerdir.

Tom Hendersen'a göre GTA 7, 1980'li ve 1890'lı yıllarda geçmeyecek. GTA Online'a gelen birçok yeniliğin günümüz öğeleriyle dolu olması sebebiyle, GTA 7'de de bu yapının korunacağı düşünülüyor. Ayrıca, oyun ilk piyasaya sürüldüğünde GTA 6 kadar büyük bir haritaya sahip olmayacak (maalesef ki GTA 7 Malatya'da geçmeyecek). Ancak, dönem içerisinde gelecek güncellemeler ile haritalar ve oyun içi öğeler genişletilecekmiş. Oyun 3 maptan oluşacak; Adana, Osmaniye ve hatay. Evet oyun içinde hatay döneri'de bulunacak.

oyuncuları ve adanalıları sevindirecek haber.
Rockstar Games'in resmi açıklamalarına göre oyunun giriş müziği "ses ver Adana Japonca versiyon" olacak. Ve oyun içinde bir vukuat olduğunda sıklıkla olmazsa olmaz "sıfır bir" müziği çalacağı söylendi.

alcadraz tekrar geliyor...
Oyuncuları ve özellikle adanalıları sevindirecek bir diğer haber ise oyuna yeni gelen Alcadraz'ın güncellemeleri Alcadraz'ın yeni isminin "mapus" olacağı planlanıyor ve mapus içerisinde ölme ihtimaliniz %99 ayrıca Mapus'a düştüğünüz'de tıpkı Adana filmlerinde ki gibi mapus içerisine 1 metre pala sokabileceksiniz. Evet yeni aldığım bilgiye göre Rockstar Games "o kadar da abartmayın gardaş la" diyerek bu güncellemeyi kaldırdı.

GTA 7 sistem gereksinimleri
1 böbrek.

kaynak:
Yılan serdar.

Eki Görüntüle 1220621

Şanlıurfa yok mu 😉
 
Ben anlamadım evet demesi komik değil bence

1637493228580.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı