GTA+ Alınır mı?

Schwagos

Decipat
Yer
Caliga Hall
Merhaba bir aralar RDR1'i paylaşımlı hesapta mecburen 10-11 saatte bitirmiştim tadı damağımda kaldı dümdüz oynadım. Şimdi GTA+ alabilirim 200 TL'ye. Hem l. A. Noire, bully, GTA serilerinin trilogy ve diğer GTA oyunlarını bitirebilirim (eski olanlardan) bu arada RDR 1'i de sevmiştim yani. Sizce alınır mı? Bu arada Rockstar'ın sitesinden alacağım da Steam'den de oynayabilir miyim?

Ben 1 ay GTA+ almıştım Steam'den sırf RDR1 bitirmek için alıp bitirdim. Sende öyle yapabilirsin GTA üçlü Definitive de var abonelikte. Ayrıca bazı oyunlarını ekstra %20 indirimli daha alıyorsun. Mesela örnek vereyim GTA Definitive serisi şu an %60 indirimde ya 24 dolar sen GTA+ alınca o %80 indirim oluyor 12 dolara düşüyor. Aynı durum RDR1 içinde geçerli mesela. La norie de öyle. Oyun %70 indirimdeydi GTA+ aldım %90 indirim olmuştu 2 dolara almıştım. Alınır. Steam tercih et.

Ben 1 ay GTA+ almıştım Steam'den sırf RDR1 bitirmek için alıp bitirdim. Sende öyle yapabilirsin GTA üçlü Definitive de var abonelikte. Ayrıca bazı oyunlarını ekstra %20 indirimli daha alıyorsun. Mesela örnek vereyim GTA Definitive serisi şu an %60 indirimde ya 24 dolar sen GTA+ alınca o %80 indirim oluyor 12 dolara düşüyor. Aynı durum RDR1 içinde geçerli mesela. La norie de öyle. Oyun %70 indirimdeydi GTA+ aldım %90 indirim olmuştu 2 dolara almıştım. Alınır. Steam tercih et.

Hocam Steam'de 340 tl gibi bir fiyata geliyor yani 8 dolar.

O oyunları 1 ay içinde bitireceksen ve ekstaradan GTA Online oynuyorsan alınır. İndirim olayı güzelmiş ama. O oyunlar arasından tekrar oynanabilirliği olan oyun bence San Andreas.

O oyunları 1 ay içinde bitireceksen ve ekstaradan GTA Online oynuyorsan alınır. İndirim olayı güzelmiş ama. O oyunlar arasından tekrar oynanabilirliği olan oyun bence San Andreas.

Hocam 1 ayda bitiremezsem tekrar alabilirim sıkıntı yok o durumdan RDR 1 başarımlarını %100leme fikrim var. Diğer GTA San Andreas vs. oyunlarını oynamadım GTA 5 story oynamıştım sadece Online hiç girişmedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı