M3rt0o
Centipat
Daha fazla  

6'nın çıkmasına da çok var belki 1650 seviyesindeki kartlar oynatır maksat üç oyuna bakayım 5 falan her oyunu oynadımDefinitive Trilogy mi? Aklınızda bi' alternatif ya da oynamak istediğiniz başka bi' şey varsa indirimde Trilogy'e vereceğiniz 20 küsür dolara daha iyi şeyler alınabilir. Ama ille de almak istediğiniz oysa, parası size koymayacaksa alınır (Vice City ve San Andreas için en azından).
Benim için eskilerin aksine mod(lar)la adam etmeye uğraşmadan direkt "tak çalıştır" olarak en az 1080p - 60+ FPS oynamak açısından bayağı iyiydi. Korsan kullanmayı bilen bi' eleman olarak benim için dert edilecek bi' mevzu değil ama göze almak istemeyenler için eskileri indirecek güvenilir kaynak aramakla uğraşmadan nostalji yapabiliyorsunuz.
Eskilerin atmosferi (ışıklandırması) için istediğiniz zaman "Classic Lightning" açıp kapatabiliyorsunuz, grafikler de yine herhangi bi' mod aramayacak kadar elden geçirilmiş.
Herhangi bir bug'a - sıkıntıya da rastlamadım ben, en azından VC ve SA'da. Düzeltilebilecek ya her şeyi ya da çoğu şeyi düzeltmişler gibi, kalan bi' sorun varsa göze batmıyor.