GTA The Definitive Edition alınır mı?

Definitive Trilogy mi? Aklınızda bi' alternatif ya da oynamak istediğiniz başka bi' şey varsa indirimde Trilogy'e vereceğiniz 20 küsür dolara daha iyi şeyler alınabilir. Ama ille de almak istediğiniz oysa, parası size koymayacaksa alınır (Vice City ve San Andreas için en azından).

Benim için eskilerin aksine mod(lar)la adam etmeye uğraşmadan direkt "tak çalıştır" olarak en az 1080p - 60+ FPS oynamak açısından bayağı iyiydi. Korsan kullanmayı bilen bi' eleman olarak benim için dert edilecek bi' mevzu değil ama göze almak istemeyenler için eskileri indirecek güvenilir kaynak aramakla uğraşmadan nostalji yapabiliyorsunuz.
Eskilerin atmosferi (ışıklandırması) için istediğiniz zaman "Classic Lightning" açıp kapatabiliyorsunuz, grafikler de yine herhangi bi' mod aramayacak kadar elden geçirilmiş.
Herhangi bir bug'a - sıkıntıya da rastlamadım ben, en azından VC ve SA'da. Düzeltilebilecek ya her şeyi ya da çoğu şeyi düzeltmişler gibi, kalan bi' sorun varsa göze batmıyor.
6'nın çıkmasına da çok var belki 1650 seviyesindeki kartlar oynatır maksat üç oyuna bakayım 5 falan her oyunu oynadım

Sadece grafikleri için almak nasıl olur fare hareket etmeme FPS kilidi gibi normal sorunlar duruyor mu?
Kasım 2024 güncellemesi ile buglardan ayıklandı diye biliyorum bir de klasik aydınlatma özelliği geri gelmiş.

Görsel olarak çevre iyi dursa da karakter modellemeleri bana fazla plastik geldi ama oynanışta güzel duruyor.

Checkpoint ve auto save kısmı işin hakkını veriyor.

Kontroller daha rahat ve San Andreas'da araç sürüşü iyileştirildi.

Vice City ve 3 eski kalıyor baya ama San Andreas hikayesi, görev çeşitliliği ve açık dünyası ile hala oynanabilir bir oyun.

O oyunlar çok eskiydi grafik olarak güncellemeleri güzel olmuş çekiciliğini arttırmış kendi adıma söyleyeyim

GTA 5 var 4'te bilgisayar için sorunlu çıktı hala son görevde helikoptere tırmanmıyor bozuk oyun da almak istemiyor insan bu üçlü paket daha iyi gibi sizi bilmem

GTA 4 son görevde Görev Yöneticisi'nden bir yere tıklayarak kullanılan işlemci sayısını azaltıyorduk. Böylece düşük FPS oluyordu ve geçilebiliyordu. Oyun bozuk değil aslında, sistemler oyunun istediğine nazaran çok iyi olduğu için sorun yapabiliyor sadece birazcık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı