Ekran kartının driverlarini komple temizleyip tekrar kurun ve oyun dosyalarını doğrulayınMerhaba ben bu hatayı alıyorum. Ekran kartım R7 265 DxDiag da 12 dirrex olarak gözüküyor. Giremiyorum nedeni ne?
Driverlar güncel mi?
Nasıl yaEkran kartının driverlarini komple temizleyip tekrar kurun ve oyun dosyalarını doğrulayın
Çözüldü: GTA Enhanced'e girerken ERR_SYS_SYSREQ_GPU hatası
Arkadaşlar öncelikle selam GTA Enhanced'e girerken böyle hata alıyorum yardım edin. Donanım. GTX 760. i5 4440. 8 GB RAM. 460 GB SSD. ASUS HB1M-D DirectX 12 arkadaşlar.www.technopat.net
Sizin kart da böyle olabilir mi?
DxDiag da 12 olarak gözüküyor
GTX 760'ın native olarak yani donanımsal olarak DX12 desteği yok, yazılımsal olarak DX12 destekliyor ancak bu oyunlar yazılımsal DX sürümü ile de çalışmıyor. Legacy GTA V oynayabilirsiniz ya da ekran kartını yükselteceksiniz minimum 900 serisi ile.
Evet güncell Driver Booster'dan yaptım.
Nasıl ya
Sizin kartınız da böyledir büyük ihtimal.
Sizin kartınız da böyledir büyük ihtimal.
Forumdan yola çıkarak sizin kartınız da öyledir büyük ihtimal. GTA 5 Legacy sürümünü oynamaya devam edebilirsiniz yazıyor.HM yani oynayamam değil mi?
Ama Technopat etde DX 12 olduğunu söylediler
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.