GTA gerçek hayata ne zaman ulaşır?

Tamamen donanımların gelişmesine bağlı bir durum. Şu an oynadığımız oyunlarınların, ilk hallerini görseydik ağzımız açık kalırdı herhalde. Piyasaya göre downgrade yiyorlar.
Yapay zeka da durum ne olur? Tamamen insan yapay zekasına ne zaman ulaşır? Ambulans duvara toslamayacak mesela. GTA 5'de bile böyleydi.

Pek fazla uzak görünmüyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Pek fazla uzak görünmüyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tüm binaların içine girilmesi lazım. Yapay zekanın tamamen insan yapay zekasına ulaştığı bir GTA'dan söz ediyorum aslında.

İleride Grand Theft Auto'nun, artık 2D olarak bilgisayar veya playstation olarak değil; Metaverse altyapısında geleceğine inanıyorum. Çünkü ben ileriki dünyanın çok daha fazla teknolojik olacağına, sosyal medya ve oyun dünyasını daha ileriye taşıyacağına inanıyorum.

*Bilmeyenler için Metaverse, hiçbir fiziksel çaba harcamaksızın artırılmış sanal gerçeklik cihazları sayesinde tamamen zihinsel olarak kendilerini hissettikleri algısal evrene denir.

İleride Grand Theft Auto'nun, artık 2D olarak bilgisayar veya playstation olarak değil; Metaverse altyapısında geleceğine inanıyorum. Çünkü ben ileriki dünyanın çok daha fazla teknolojik olacağına, sosyal medya ve oyun dünyasını daha ileriye taşıyacağına inanıyorum.

*Bilmeyenler için Metaverse, hiçbir fiziksel çaba harcamaksızın artırılmış sanal gerçeklik cihazları sayesinde tamamen zihinsel olarak kendilerini hissettikleri algısal evrene denir.
Şuan sanal gerçeklik gözlükleri bilgisayarlardan bile güçsüz.

Şuan sanal gerçeklik gözlükleri bilgisayarlardan bile güçsüz.

Zaten şu an için değil, ilerisi için söyledim. Artı olarak süper bilgisayarlar da var. Onlar daha fazla yaygınlaşacak ileride. Haliyle bu tür şeyleri aşmak da kolay olacak. Şahsi düşüncem bu yönde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı